Nejprodávanější tituly v roce 2023
fantasy

Denní hlídka
(1x)
Druhý díl fantasy pentalogie, která se proslavila nejen díky bravurnímu literárnímu ztvárnění, ale také díky filmovému zpracování prvního dílu. i Romány, zasazené do Moskvy let 90., popisují trvalé soupeření sil Dobra a Zla.
fantasy
Ukázky

Denní hlídka

358 Kč
Hvězda
Nezná vlastní minulost. Jedno ale ví jistě - právě teď je odborným konzultantem na řešení problémů. A lidí. Svou následující oběť však má najít a přivést živou. Alespoň tak zní objednávka. Jenže věci se zkomplikují. Kolem umírá příliš mnoho lidí.
fantasy

Hvězda

315 Kč
Královna stínů
(2x)
Ztratila všechny, které milovala. Celaena Sardothien se vrací zpátky do říše a jediné, po čem touží, je pomsta. Brzy si ovšem uvědomí, že ve hře je mnohem víc – musí osvobodit prince Doriana, kterého pomocí magie ovládá král ze skleněného hradu.
fantasy
Ukázky

Královna stínů

299 Kč
Kukaččí mláďata
Arkastie prochází vleklou krizí. Král uprchl už před deseti roky a ještě stále se skrývá. Bezvládí přineslo hořké plody. Staré dohody jsou porušovány, zájmové skupiny soupeří o moc. Schyluje se k občanské válce.
fantasy

Kukaččí mláďata

295 Kč
Labyrint
Fantasy-thriller Labyrint se odehrává v tajemném světě pod Prahou. Je samostatnou knihou, která je ale zároveň i předehrou k výpravné trilogii Městské války.
fantasy
Ukázky

Labyrint

198 Kč
Město zatracených - Warhammer
Gotrek s Felixem se připletou ke křížové výpravě barona Götze von Kubera s cílem město vyčistit a když jsou ruiny vyrvány se samotného toku času, zdá se, že se trolobijcův osud naplní mnohem rychleji, než by si kdokoliv z nich přál.
fantasy

Město zatracených - Warhammer

323 Kč
Příběh o Třpytivé rovině
Mladý rytíř Hallblith z rodu Ravenů vyráží na zdánlivě beznadějnou pouť za záchranou své milované snoubenky Hostage, jež byla unesena neznámo kým a neznámo kam.
fantasy
Ukázky

Příběh o Třpytivé rovině

143 Kč
Sestra smrt
(1x)
Příběh plný tajemství, lásky a zkoušek. Pokračování knihy Čarověník.Poté, co se Štěpán a Jindřiška vrátí zpět do našeho světa, čekají, že se vše vrátí do normálu. Ovšem Jindřiška cítí, že její osud není v říši lidí.
fantasy
Ukázky

Sestra smrt

129 Kč
Stříbrné hřeby
Nejproslulejší dramatik a herec Známého světa Detlef Sierck vyrostl z malého chlapce v postaršího génia. Žoldnéř Vukotič vyměnil po mnoha eskapádách dobrodružný život za oddanou službu baronu Johannovi.
fantasy

Stříbrné hřeby

260 Kč
V tom domě straší
Bubáci, mimozemšťané, cesty časem či do jiných světů, to vše v dvaceti šesti více či méně fantastických povídkách.
fantasy
Ukázky

V tom domě straší

35 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>