Nejprodávanější tituly v roce 2023
učebnice - vzdělání

Angličtina pro radost I. - 20%
Anglicko-česká e-kniha pro začátečníky. Pozor, žádné vysvětlování gramatiky, žádná doplňovací cvičení, ani 30 nových slovíček na jedné stránce. Nic takového. V této e-knize najdete pouze základní anglické texty a rozhovory na cestování.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina pro radost I.

95 Kč
76 Kč
Angličtina pro radost III. - 20%
Třetí díl anglicko-české e-knihy určená středně pokročilým studentům. Procvičte si konverzační témata, gramatiku až po minulý průběhový čas a mnoho dalšího.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina pro radost III.

95 Kč
76 Kč
Angličtina pro začátečníky - 11%
Základní učebnice angličtiny určená všem, kdo mají obavy z učení se cizímu jazyku, a těm, kdo zatím nebyli dost úspěšní. Učivo je předkládáno v postupných menších krocích a vykládáno jednoduše, názorně a srozumitelně.
učebnice - vzdělání

Angličtina pro začátečníky

314 Kč
279 Kč
Angličtina pro začátečníky a samouky - 11%
Tato učebnice, která studenty dovede přibližně na úroveň B2, je určena jak pro úplné začátečníky, tak i pro studenty, kteří si z nejrůznějších důvodů potřebují nebo chtějí oživit své znalosti.
učebnice - vzdělání

Angličtina pro začátečníky a samouky

449 Kč
399 Kč
Bakalářská a diplomová práce - 11%
Usnadněte si nelehký úkol, kterým je napsání bakalářské nebo diplomové práce! Vytvořit dobrou vysokoškolskou kvalifikační práci není snadné; je třeba dodržet stanovená pravidla, kterých není málo. Kniha vás přehlednou a návodnou formou provede.
učebnice - vzdělání

Bakalářská a diplomová práce

161 Kč
143 Kč
Česko-italský mluvník - 11%
Nové inovované vydání oblíbeného italského mluvníku. Kniha obsahuje abecedně řazená slova ze základní slovní zásoby. V každém hesle objevíte praktické věty a slovní spojení obsahující dané klíčové slovo.
učebnice - vzdělání

Česko-italský mluvník

323 Kč
287 Kč
Česko-latinský slovník - 11%
Nové, upravené vydání unikátního slovníku přináší asi 65 000 českých slov a slovních spojení a přes 160 000 latinských ekvivalentů ze všech období, včetně doby moderní.
učebnice - vzdělání

Česko-latinský slovník

629 Kč
559 Kč
Česko-polský mluvník - 11%
První vydání polského mluvníku. Kniha obsahuje abecedně řazená slova, v každém hesle objevíte praktické věty a slovní spojení obsahující dané klíčové slovo.
učebnice - vzdělání

Česko-polský mluvník

359 Kč
319 Kč
Český jazyk – Slovní druhy - 11%
Laminátová kartička určená především pro žáky základních a středních škol nabízí graficky přehledný a stručný přehled 10 slovních druhů, které rozlišuje český jazyk i s příklady a krátkým popisem, co který slovní druh vyjadřuje, případně jakým způsobem zjistit z textu, o jaký slovní druh se jedná.
učebnice - vzdělání

Český jazyk – Slovní druhy

44 Kč
39 Kč
English Vocabulary in Use Pre-intermediate and Intermediate with answers and Enhanced ebook - fourth edition - 11%
The words you need to communicate with confidence. Vocabulary explanations and practice for pre-intermediate and intermediate level (B1) learners of English. Perfect for both self-study and classroom activities.
učebnice - vzdělání

English Vocabulary in Use Pre-intermediate and Intermediate with answers and Enhanced ebook - fourth edition

734 Kč
652 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>