Nejprodávanější knihy - leden 2024
kuchařky

Kuchařka při onemocnění ledvin - 11%
Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat.
kuchařky

Kuchařka při onemocnění ledvin

142 Kč
126 Kč
Kuře - Jednoduše & dokonale - 11%
(2x)
Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Kuře.
kuchařky

Kuře - Jednoduše & dokonale

323 Kč
287 Kč
Superfood kuchyně
Superpotraviny jsou výjimečné díky obsahu výživných látek. Příprava jídel z nich není složitá. Přesvědčte se o tom prostřednictvím receptů z nové kuchařky.
kuchařky

Superfood kuchyně

62 Kč
World of WarCraft - Oficiální kuchařka - 11%
(1x)
Připravte se na pořádnou hostinu! Je tu oficiální kuchařka pro všechny fanoušky hry World of Warcraft! Najdete v ní pokrmy, které potěší chuťové pohárky jak členů Aliance, tak přívrženců Hordy... jídla ze všech částí Azerothu!
kuchařky

World of WarCraft - Oficiální kuchařka

539 Kč
479 Kč
Babiččiny bylinkové recepty pro voňavé vaření - 11%
Knížka obsahuje recepty s použitím bylinek v kuchyni.
kuchařky

Babiččiny bylinkové recepty pro voňavé vaření

170 Kč
151 Kč
České smoothie - 11%
Kniha známé české foodblogerky Kateřiny Kuranovy z blogu Smoothcooking.cz ukazuje, jak si jednoduše připravit smoothie se sezónních, snadno dostupných a lokálních surovin.
kuchařky

České smoothie

251 Kč
223 Kč
Fit recepty - 11%
S Fit Recepty nestrávíte v kuchyni třetinu života – zjistíte, jak jednoduše si můžete navařit a napéct rychlá, jednoduchá a chutná jídla s nižším obsahem cukrů, s vyšším obsahem bílkovin a vitamínů a být fit (bez diet)!
kuchařky

Fit recepty

347 Kč
308 Kč
Karolína - Domácí kuchařka - Jídlo jako vášeň - 11%
(1x)
Třetí kniha gastronomické novinářky a televizní kuchařky Karolíny Kamberské navazuje na předchozí velmi úspěšné tituly Karolína, domácí kuchařka a Štěstí z kuchyně i na oblíbený televizní pořad o vaření na TV Prima.
kuchařky

Karolína - Domácí kuchařka - Jídlo jako vášeň

359 Kč
319 Kč
Lehká kuchyně - 11%
(4x)
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu."
kuchařky
Ukázky

Lehká kuchyně

413 Kč
367 Kč
Luštěniny - 11%
(1x)
Luštěniny jsou zdravé, chutné, nízkotučné, obsahují velké množství vlákniny, mají nízký glykemický index, a přesto je málo konzumujeme. 100 nových pokrmů pro snídani, oběd, večeři nebo svačinu potěší každý jazýček a vyhoví všem dietám.
kuchařky

Luštěniny

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 128 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>