Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2024
medicína

Psychologie 3. díl - 11%
Třetí díl učebnice Psychologie pro obor sociální činnost se věnuje problematice sociální psychologie.
medicína

Psychologie 3. díl

287 Kč
255 Kč
Stomatologie pro dentální hygienistky a zubní instrumentářky - 11%
Stomatologie či zubní lékařství je v pojetí současné medicíny velmi rozsáhlou vědní disciplínou. Patří k základním medicínským oborům a je nedílnou součástí celkové zdravotní péče, která je populaci poskytována.
medicína

Stomatologie pro dentální hygienistky a zubní instrumentářky

413 Kč
367 Kč
Mikrobiologie - 11%
Stručná učebnice zaměřená na studující, pro něž je klinická mikrobiologie součástí zdravotnického vzdělání. Vědomosti o vybraných druzích bakterií, virů, hub a parazitických prvoků mají napomáhat orientaci v mikrobiologii denní zdravotnické praxe.
medicína

Mikrobiologie

269 Kč
239 Kč
O psychologii bytí - 11%
(1x)
Jednou z nejčastěji citovaných teorií v oblasti lidské motivace je bezpochyby hierarchie lidských potřeb Abrahama H. Maslowa. Podle tohoto autora jsou lidské potřeby uspořádány od nejnižších k nejvyšším.
medicína

O psychologii bytí

431 Kč
383 Kč
Psychologie budoucnosti - 6%
(1x)
Tento čtenářsky přístupný a ucelený přehled díla Stanislava Grofa, jednoho ze zakladatelů transpersonální psychologie, byl sestaven se záměrem, aby se s jeho prací mohla seznámit i širší veřejnost.
medicína
Ukázky

Psychologie budoucnosti

381 Kč
358 Kč
Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti - 11%
Kniha e základním teoretickým dílem popisujícím metodu, která rozvíjí kognitivní funkce jedince a učí ho všem mentálním operacím a strategiím duševní činnosti. T
medicína

Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti

338 Kč
300 Kč
Kniha čínského umění léčby - 11%
Použijte prastaré, cenné léčivé znalosti ze střední říše. Ústředním bodem tradiční čínské medicíny (TCM) – exaktní a systematické vědy a celostně orientované léčebné metody – je povzbuzování životní energie čchi.
medicína
Ukázky

Kniha čínského umění léčby

359 Kč
319 Kč
Mýtus evoluce - 11%
(2x)
Rok 2000 byl svědkem pozoruhodné skutečnosti. Poprvé v lidských dějinách vstoupil člověk do nového století znaje svůj vlastní genom, se všemi souvislostmi tohoto revolučního úspěchu.
medicína

Mýtus evoluce

171 Kč
152 Kč
Psychologie C. G. Junga - 11%
Jungova žákyně a jeho nejbližší kolegyně Jolande Jacobi si předsevzala, že názorně a zhuštěně představí základní pojmy Jungovy psychologie a myšlení. Kniha vyšla v prvním vydání v roce 1940 a byla několikrát přepracována a aktualizována.
medicína

Psychologie C. G. Junga

311 Kč
276 Kč
Psychologie hudby v profesionální hudební výchově - 11%
Tento text je určen především studentům hudebních oborů uměleckých škol, kteří si chtějí osvojit základní vědomosti a dovednosti z oblasti hudební psychologie a pedagogiky pro získání tzv. pedagogické aprobace.
medicína

Psychologie hudby v profesionální hudební výchově

132 Kč
118 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 133 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>