Nejprodávanější tituly - leden 2024
předškoláci

Minipohádky - Popelka - 11%
Toto malé dětské pohádkové leporelo s pevnými stránkami a pohyblivými obrázky je určeno dětem od jednoho roku a najdete v něm krátkou veršovanou pohádku o Popelce a plese na královském zámku.
předškoláci
Ukázky

Minipohádky - Popelka

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Domácí mazlíčci - 11%
Objevovat svět zvířátek a domácích mazlíčků je s tímto leporelem tak zábavné! Kdo si hraje s klubíčkem vlny? Kdo žije v tomto akváriu? Kdo si hraje v psí boudě? Kdo běhá v kolečku? Pojmenuj zvířátka a ukaž, které máš nejraději!
předškoláci

Objevujeme svět! Domácí mazlíčci

224 Kč
199 Kč
Rybí sliby - 11%
Pohádkový příběh vypráví o mořské panence, kterou bídný černokněžník Mořemor zlým kouzlem odnese daleko od rodného moře až k prameni horského potůčku.
předškoláci

Rybí sliby

269 Kč
239 Kč
Starý sad - 20%
Za devaterým kopcem, devaterým kamenem a sedmerým potokem byl jednou jeden sad... Navštivte s námi půvabné místo mezi starými stromy.
předškoláci
Ukázky

Starý sad

237 Kč
190 Kč
Záchranářské pohádky - 11%
Dvacet vtipných pohádkových příběhů má jednoznačné hrdiny – hasiče, lékaře a policisty. Kromě nich se ale můžete těšit také na víly, vodníky, skřítky, princezny a další obvyklé pohádkové postavy.
předškoláci

Záchranářské pohádky

269 Kč
239 Kč
Jak se máš, Eliško? - 11%
Co všechno prožije myška za jediný den? Výtvarnice a režisérka Lucie Sunková oživuje plyšovou hračku a vypráví poutavý obrázkový příběh, ve kterém originálním způsobem kombinuje fotografie s kresbou.
předškoláci

Jak se máš, Eliško?

223 Kč
198 Kč
Sbírka pohádek pro 2leté děti - 11%
Přitulte se k sobě a podělte se se svým batoletem o veselé pohádky a říkanky z této knížky. Byly pečlivě vybrány speciálně pro dvouleté děti.
předškoláci

Sbírka pohádek pro 2leté děti

233 Kč
207 Kč
U stolu - pro děti od 1-3 let - 11%
V této knížce děti najdou jednoduché barevné kresbičky některých potravin a věcí, které mohou vidět kolem sebe při jídle, a naučí se je pojmenovávat.
předškoláci

U stolu - pro děti od 1-3 let

62 Kč
55 Kč
Dobrodružství pavouka Čendy - 11%
(5x)
Další autorská kniha známého brněnského ilustrátora a výtvarníka Pavla Čecha.
Knížka vypráví o pavoučkovi Čendovi a dřevěné kukačce, kteří spolu žijí ve starém opuštěném domě, a o tom, co se stane, když do domu vnikne zloděj.
předškoláci

Dobrodružství pavouka Čendy

288 Kč
256 Kč
Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima - 11%
Publikace představuje soubor rozmanitých námětů k činnostem s dětmi předškolního a mladšího školního věku. Aktivity jsou členěny do bloků, každý blok je uveden motivačním příběhem.
předškoláci
Ukázky

Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 161 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 > >>