Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
romány

Dívka, žena, jiné - 20%
(1x)
Vítejte v Británii, jak ji ještě neznáte. Kniha Dívka, žena, jiné sleduje strhující osudy dvanácti britských žen na strastiplné pouti napříč uplynulým stoletím.
romány
Ukázky

Dívka, žena, jiné

289 Kč
231 Kč
Korálky z klokočí

V rámci doktorandské práce přijíždí Eliška Fibichová uspořádat obecní archiv do místa svého dětství. Její prababička Klotylda byla porodní bába a před mnoha lety beze stopy zmizela.

romány
Ukázky

Korálky z klokočí

179 Kč
Pýcha a předsudek - 20%
(8x)
Slavný román Jane Austenové vykresluje, jak může nový mladý soused převrátit vzhůru nohama život v rodině s pěti dcerami. V ovzduší se vznáší pýcha, láska, předsudky, společenské konvence, zlomená srdce i společenský skandál...
romány
Ukázky

Pýcha a předsudek

209 Kč
167 Kč
Zdi tvé - 20%
Mimořádně zdařilý román odehrávající se v druhé polovině osmdesátých let, oceňovaný kritikou i čtenáři, je rozsáhlým psychologizujícím náhledem do života tehdejší společnosti skrze osudy tří hlavních hrdinů...
romány
Ukázky

Zdi tvé

299 Kč
239 Kč
Cukrárna v Paříži - 20%
(5x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.
romány
Ukázky

Cukrárna v Paříži

339 Kč
271 Kč
Hodinky od Ašera - 20%
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.
romány
Ukázky

Hodinky od Ašera

149 Kč
119 Kč
Síla dávných tajemství - 20%
Nový smysl života můžete najít nečekaně v historii vlastní rodiny. Dojemný příběh o nezdolné síle lásky, schopnosti překonávat překážky a důležitosti lidských snů od autorky bestselleru Trail of Broken Wings.
romány
Ukázky

Síla dávných tajemství

297 Kč
238 Kč
Slabikář - 20%
Odkud se vynořují všichni ti choromyslní světlonoši, kteří medovým hlasem mluví o tom, jak snadné je mezi lidi rozsévat dobro? A odkud se berou ti, kteří jsou ochotni těmto světlonošům a jejich dobru obětovat naprosto vše?
romány
Ukázky

Slabikář

248 Kč
198 Kč
Taková ženská jako já - 20%
(1x)
Evelína a Johana mají dost důvodů se nenávidět – zamilovaly se totiž do jednoho muže. Nyní však mají dobrý důvod spojit síly. Věc má ovšem háček. Evelína se krátce po své smrti objeví u Johany jako duch.
romány
Ukázky

Taková ženská jako já

179 Kč
143 Kč
Tlustoprdka, no a co? - 20%
(1x)
Každá žena touží po lásce... Ale také po obdivu a uznání. A všechny ženy si lásku, obdiv a uznání zaslouží. Bez ohledu na věk nebo hmotnost. Své o tom vědí hlavní hrdinky příběhu o hledání cesty k mužům a jejich srdcím.
romány
Ukázky

Tlustoprdka, no a co?

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 177 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>