Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
romány

Dopis
(3x)
Román, který uchvátil miliony čtenářek po celém světě. Příběh, který nám připomíná, že i v naší nejtemnější chvíli stále hoří plamínky naděje.
romány
Ukázky

Dopis

297 Kč
Nevěsta ze zámoří - 30%
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
125 Kč
Božský hráč
(1x)
Završení trilogie s panem Božským. Jediný muž, kterého si můžete vzít do postele, aniž by to tomu vašemu vadilo. Právě naopak. Maximálně uspokojivé čtení, které vašemu partnerovi usnadní práci.
romány
Ukázky

Božský hráč

198 Kč
Mami, slituj se
(1x)
Šestnáctiletá Amani žije v malém italském městečku a je poprvé zamilovaná. Vše se změní, když musí s matkou odletět do Sýrie.
romány
Ukázky

Mami, slituj se

149 Kč
Ráj a peklo
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
romány
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
Heřmánkové údolí - 30%
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
118 Kč
Rychle a bezbolestně
(1x)
"Včera tam ještě nebyl. Jen prázdné, špinavé výlohy. Dnes, s úderem deváté, se tu objevil. Aranžérka pověsila do výlohy velký plakát a nad vchodem se rozsvítil neonový nápis: Rychle a bezbolestně. Nic víc. Nový obchod na pěší zóně v Praze.
romány
Ukázky

Rychle a bezbolestně

254 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 177 položek
<< < 1 .. 16 17 18