Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2024
1.třída

Domácí procvičování - čeština pro prvňáčky - 11%
Prázdninové pohodové procvičování. Procvičování češtiny krok za krokem od jednodušších po ty mírně složitější úkoly.
1.třída
Ukázky

Domácí procvičování - čeština pro prvňáčky

179 Kč
159 Kč
Kresebné uvolňovací cviky - 15%
Pracovní sešit obsahuje úlohy pro nácvik psacího písma. Napomáhá zlepšovat motorickou výkonnost a pohybovou koordinaci ruky. Není vázán na žádnou metodu výuky čtení.
1.třída

Kresebné uvolňovací cviky

52 Kč
44 Kč
Hravý slabikář - 11%
Slabikář obsahuje řadu básniček a pohádkových textů, které jsou doprovázeny barevnými ilustracemi v množstvím detailů určených k rozvoji představivosti. Clekem 128 stran je zpracováno hravou a zábavnou formou s množstvím úkolů, které pomohou s dalším rozvojem grafomotoriky a logického myšlení. Slabikář je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
1.třída

Hravý slabikář

145 Kč
129 Kč
Můj čtenářský deník pro 1. stupeň - 11%
Čtenářský deník obsahuje předtištěnou osnovu pro zápis záznamu přečtených knih. Navíc je doplněn 20 kreativními úkoly, které se vztahují k jednotlivým záznamům. Ideálně doplňuje naši ucelenou řadu učebnic a pracovních sešitů češtiny pro 1. stupeň ZŠ. Čtenářský deník rozšiřuje nabídku nástrojů, které mohou učitelé a žáci při výuce využít. Osnova jednotlivých zápisů usnadňuje zaznamenat všechny podstatné informace.
1.třída

Můj čtenářský deník pro 1. stupeň

98 Kč
87 Kč