Nejprodávanější Kniha - leden 2024
psychologie

Dále nevyšlapanou cestou - 6%
(2x)
Uznávaný americký psychiatr v knize Dále nevyšlapanou cestou navazuje na témata diskutovaná ve své první knize: otázky víry, svobodné vůle, duchovního růstu, sexuálních vztahů a budování smysluplné komunity.
psychologie

Dále nevyšlapanou cestou

228 Kč
214 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
psychologie

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 14%
(1x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
psychologie
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

352 Kč
303 Kč
Biosyntéza - výběr z textů - 11%
Kniha představuje psychoterapeutickou metodu s někomu možná tajemně znějícím názvem biosyntéza. Biosyntéza je moderním přístupem v somatické psychoterapii založeným na integraci poznatků západní psychologie o psychosomatických blocích.
psychologie

Biosyntéza - výběr z textů

151 Kč
134 Kč
Hysterie – strach z odmítnutí - 11%
(2x)
Kniha pojednává o příčinách symptomů hysterie, jejich různé projevy i možnosti léčby.
psychologie

Hysterie – strach z odmítnutí

212 Kč
188 Kč
Jak drahé je zdarma? - 11%
(3x)
Autor této vysoce ceněné knihy vám na konkrétních, překvapivých příkladech, které jsou podloženy jeho výzkumy, předvede, jak se rozhodovat lépe – a jak už nikdy nesednout marketingu na vějičku.
psychologie

Jak drahé je zdarma?

287 Kč
255 Kč
Spánek a sny - 11%
Sborník Spánek a sny obsahuje dvanáct studií předních českých badatelů a čtenář v něm může získat hlubší přehled o postojích ke spánku a snu, které převládaly v osmi vybraných archaických kulturách.
psychologie

Spánek a sny

267 Kč
238 Kč
Muž nebo žena? - 11%
(2x)
Další kniha renomované autorky Zdeňky Jordánové.
psychologie

Muž nebo žena?

252 Kč
224 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
psychologie

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Abraham. Člověk a symbol
Společně s autory můžeme sledovat pohnutý osud Abrahama, člověka, který byl předurčen k tomu, aby se stal předzvěstí a symbolem všech utrpení a strádání, zkoušek a strastí, které postihly a stále postihují lidi jako jednotlivce a Židy jako kolektiv.
psychologie

Abraham. Člověk a symbol

81 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 234 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 > >>