Nejprodávanější tituly - leden 2024
medicína

Interakční psychologický výcvik - 20%
(1x)
V přípravě pedagogů, psychologů a ostatních příbuzných oborů má interakční psychologický výcvik nezastupitelné místo. Orientuje se na rozvíjení sociálních dovedností i na prohlubování profesních kompetencí studentů.
medicína
Ukázky

Interakční psychologický výcvik

212 Kč
170 Kč
Mediace v teorii a praxi - 20%
V posledním desetiletí došlo u nás ke zvýšení zájmu o mediaci, metodu řešení konfliktů, při níž neutrální kvalifikovaná osoba — mediátor — pomáhá účastníkům ve vzájemném dorozumívání a v nalezení přijatelného řešení.
medicína
Ukázky

Mediace v teorii a praxi

319 Kč
255 Kč
Oční propedeutika - 20%
Publikace nabízí stručný přehled anatomie zrakového systému, popisuje jak fyziologické, tak i patologické nálezy. Seznamuje se základními vyšetřovacími metodami, od anamnézy přes strukturální a funkční vyšetřování pacientů, až po základní ošetření.
medicína
Ukázky

Oční propedeutika

169 Kč
135 Kč
Pečovatelská služba a individuální plánování - 20%
Kniha je určena především zaměstnancům v pečovatelských službách (pečovatelkám, sociálním pracovníkům, metodikům kvality, manažerům), ale i v dalších příbuzných službách (např. osobní asistenci).
medicína
Ukázky

Pečovatelská služba a individuální plánování

144 Kč
115 Kč
Pohyb v terapii a prevenci dětské obezity - 20%
Přehledná, stručná a praktická publikace je určena všem, kteří se věnují péči o dětské pacienty s obezitou nebo kteří se podílejí na pohybové aktivitě těchto dětí - pediatrům, PLDD, dětským endokrinologům, obezitologům, tělovýchovným lékařům atd.
medicína
Ukázky

Pohyb v terapii a prevenci dětské obezity

152 Kč
122 Kč
Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty - 20%
Publikace se zaměřuje zejména na oblast pojetí psychologie, na to, jakým způsobem reaguje na současné požadavky kurikulární reformy. Hlavní důraz je kladen na psychologické porozumění didaktickým otázkám.
medicína
Ukázky

Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty

254 Kč
203 Kč
Stárnutí z pohledu pozitivní psychologie - 20%
Publikace je zaměřena především na kladné a nadějné rysy stárnutí z hlediska pozitivní psychologie, stranou však samozřejmě nezůstávají ani negativní jevy.
medicína
Ukázky

Stárnutí z pohledu pozitivní psychologie

186 Kč
149 Kč
Zázračná otázka - 11%
Předkládaná práce je poslední knihou, na níž se autorsky podílel Steve de Shazer, tvůrce krátké terapie zaměřené na řešení. Knihu ocení psychoterapeuti, poradenští pracovníci, koučové, manažeři, lidé usilující o seberozvoj a studenti psychologie.
medicína

Zázračná otázka

314 Kč
279 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
medicína

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Monitorování krevního tlaku v klinické praxi a biologické rytmy - 20%
Na našem odborném knižním trhu jedinečná publikace, která komplexně zpracovává 48hodinové až 7denní měření krevního tlaku tak, jak je dnes preferováno pro velkou variabilitu na mnoha významných světových pracovištích.
medicína
Ukázky

Monitorování krevního tlaku v klinické praxi a biologické rytmy

361 Kč
289 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 259 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 > >>