Nejprodávanější tituly - leden 2024
zdraví a životní styl

Proč se lidé neléčí a jak mohou - 11%
"Jako novinářka v Chicagu,“ vzpomíná autorka knihy, světově uznávaná průkopnice v oblasti energetické medicíny a lidského vědomí, „jsem kouřila, pila kávu po litrech, neměla žádný pohyb a vůbec jsem nevěnovala pozornost tomu, co jím.
zdraví a životní styl

Proč se lidé neléčí a jak mohou

251 Kč
223 Kč
Růže pro Plúta - 11%
Kniha Růže pro Plúta je o proměně. O té, která se vkrádá do našeho vědomí a mění je, o té, kterou sdílíme s přáteli a se všemi lidmi, s nimiž se setkáváme a kterých je stále víc.
zdraví a životní styl

Růže pro Plúta

284 Kč
252 Kč
Tao zdravého stravování - 11%
Kniha je vhodná nejen pro milovníky čínské kuchyně, ale zejména napomůže laikům rychle se v čínské kuchyni zorientovat a pochopit skladbu potravin s ohledem na jejich zdraví.
zdraví a životní styl

Tao zdravého stravování

269 Kč
239 Kč
Bikram Jóga - Jóga pro zdraví - 11%
Cesta k dokonalé fyzické kondici, pevnému zdraví a duševní vyrovnanosti Je na čase odložit ostych a výmluvy: Bikram Čoudhuri, jeden z nejvýznamnějších žijících představitelů hathajógy, vám ukáže osvědčenou cestu ke zdraví a kondici.
zdraví a životní styl

Bikram Jóga - Jóga pro zdraví

349 Kč
310 Kč
Kraniosakrální biodynamika - 11%
Kniha srozumitelně zpřístupňuje poměrně složitý obor kraniosakrální terapie a zaměřuje se především na jeho duchovní rozměr a na práci s dynamickými silami a energiemi v těle.
zdraví a životní styl

Kraniosakrální biodynamika

356 Kč
316 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Velká kniha půstu - 11%
Dr. Ruediger Dahlke zkoumal půst z pozice svých vlastních zkušeností a ze své třicetileté praxe dietního lékaře se specializací na půst. Ucelenými pohledy, které nabízí v této knize, shrnuje všechny aspekty půstu, poskytuje nezbytné vědomosti.
zdraví a životní styl

Velká kniha půstu

349 Kč
310 Kč
Zdravá výživa pro každý den - 20%
Snad každý z nás ocení zbrusu novou knihu, která vychází ze zkušeností a praxe těch nejlepších českých odborníků na výživu. Ti všichni se snaží vyvrátit nepodložené mýty o výživě, které se v české společnosti objevují.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá výživa pro každý den

166 Kč
133 Kč
Čchi Kung cesta ke zdraví a dlouhověkosti - 11%
Kniha o tradičních čínských cvičeních pro zdraví a dlouhověkost.
zdraví a životní styl

Čchi Kung cesta ke zdraví a dlouhověkosti

178 Kč
158 Kč
Ájurvéda - 11%
Tato kniha přináší srozumitelně a jednoduše popsané základy ájurvédské medicíny, která si získává popularitu na celém světě.
zdraví a životní styl

Ájurvéda

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 276 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 > >>