Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2024
přírodní vědy

Multiorgasmický muž - 11%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
přírodní vědy

Multiorgasmický muž

297 Kč
264 Kč
Čísla nelžou - 11%
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?
přírodní vědy

Čísla nelžou

359 Kč
319 Kč
Dialog o vesmíru - 11%
(2x)
FYZIKA a EKONOMIE svádějí uvnitř této knihy souboj o svůj světonázor, který je zároveň i střetem relativistického a realistického vidění světa (a vesmíru).
přírodní vědy

Dialog o vesmíru

359 Kč
319 Kč
Jiné mysli - 11%
Jiné mysli je kniha nejen o chobotnicích, sépiích, olihních, ale také o vědomí. Autor se zamýšlí nad tím, kde se vzala inteligence chobotnic, a to s ohledem na evoluci, ale připojuje také filozofický pohled.
přírodní vědy
Ukázky

Jiné mysli

324 Kč
288 Kč
O původu času - 11%
(1x)
Nejbližší spolupracovník Stephena Hawkinga ve své knize představuje poslední myšlenky o vesmíru této intelektuální hvězdy našeho věku. Jedná se o dramatickou revizi teorie, kterou Hawking předložil ve své Stručné historii času.
přírodní vědy

O původu času

390 Kč
346 Kč
Pravěký svět Zdeňka Buriana - Kniha 2 - 11%
Mostra pravěku ožívají na obrazech a ilustracích Zdeňka Buriana! Druhý svazek trilogie shrnující Burianovu tvorbu inspirovanou pravěkým světem.
přírodní vědy
Ukázky

Pravěký svět Zdeňka Buriana - Kniha 2

2 249 Kč
1 999 Kč
Svět bez konce - 11%

Jean-Marc Jancovici je významný francouzský odborník na energetiku, který se ve své osvětové práci věnuje především vlivu energetické produkce na klima. V této knize se spojil se známým komiksovým kreslířem Christophem Blainem.

přírodní vědy

Svět bez konce

493 Kč
438 Kč
Energie - 11%
(1x)
Navýsost aktuální kniha o možnostech využití energie, její produkci i vlivu na změny klimatu z pera světově uznávaného vědce.
přírodní vědy
Ukázky

Energie

359 Kč
319 Kč
Kniha kódů a šifer - 11%
Kniha mapuje historii šifrování i současný stav kryptologie a vybírá z nich nejzajímavější témata, která podává srozumitelným způsobem.
přírodní vědy
Ukázky

Kniha kódů a šifer

359 Kč
319 Kč
Atlas rostlin - 11%
Ve střední Evropě roste přibližně tři tisíce domácích druhů cévnatých rostlin a k nim přistupuje velké množství kapraďorostů, mechorostů, řas a hub. Z celého souboru je v této publikaci představeno zhruba 900 druhů.
přírodní vědy

Atlas rostlin

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 195 položek
<< < 1 2 3 4 .. 20 > >>