Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2024
moderní svět a civilizace

Božská rovnice - 11%
(2x)
Světoznámý astrofyzik nás tentokrát zve na pátrání po dokonalé rovnici, která by pomohla odhalit nejhlubší tajemství našeho světa a celého vesmíru.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Božská rovnice

267 Kč
238 Kč
Čísla nelžou - 11%
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?
moderní svět a civilizace

Čísla nelžou

359 Kč
319 Kč
Podivná smrt Evropy - 11%
(5x)
Douglas Murray brilantně líčí příběh masové imigrace do Evropy – její počátky v poválečném nedostatku pracovní síly, její zintenzivnění při slučování rodin a konečně humanitární ospravedlňování otevřených hranic.
moderní svět a civilizace

Podivná smrt Evropy

376 Kč
334 Kč
Černá labuť - 6%
(15x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
moderní svět a civilizace

Černá labuť

467 Kč
439 Kč
Hyde Park Civilizace 3 - 11%
Pořad Hyde Park Civilizace už 11 let otevírá divákům České televize dveře do fascinujícího světa vědy.
moderní svět a civilizace

Hyde Park Civilizace 3

296 Kč
263 Kč
Deset mýtů o Izraeli - 11%
(1x)
Ve své knize Deset mýtů o Izraeli, která vyšla v roce stého výročí Balfourovy deklarace a padesátého výročí okupace zbylých palestinských území, Pappé vyvrací základní mýty, o něž se opírá „státní doktrína“ a oficiální narativ Státu Izrael.
moderní svět a civilizace

Deset mýtů o Izraeli

287 Kč
255 Kč
Energie - 11%
(1x)
Navýsost aktuální kniha o možnostech využití energie, její produkci i vlivu na změny klimatu z pera světově uznávaného vědce.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Energie

359 Kč
319 Kč
Nic než kapitalismus - 11%
(2x)

Poprvé v lidských dějinách celé planetě dominuje jeden ekonomický systém. Kapitalismus triumfoval, protože se ukázal životaschopnější a adaptabilnější než systémy jiné. Přinesl lidem blahobyt a uspokojil jejich touhu po nezávislosti.

moderní svět a civilizace
Ukázky

Nic než kapitalismus

529 Kč
470 Kč
Jako člověk - 11%
(1x)
V katastrofických filmech bývá konflikt mezi lidmi a inteligentními stroji líčen jako nevyhnutelný, navíc s deprimujícím výsledkem. Stuart Russell v této přelomové knize tvrdí, že se takovému scénáři můžeme vyhnout .
moderní svět a civilizace
Ukázky

Jako člověk

358 Kč
318 Kč
Dopaminová past - 11%
Soustředit se, přemýšlet, naslouchat si a spolupracovat – tyto čtyři schopnosti jsou nezbytné pro zvládnutí největších výzev, před nimiž jako lidstvo stojíme. A právě tyto čtyři schopnosti jsou dnešním digitálním veřejným prostorem oslabovány.
moderní svět a civilizace

Dopaminová past

306 Kč
272 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 108 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>