Nejprodávanější e-knihy - leden 2024

Fosilie
(4x)
Kousavý román Michala Kašpárka se čte jako katalog mezigeneračních nedorozumění. V ostře načrtnutých situacích a vtipně podaných dialozích se střetávají tří rozličné pohledy na svět.
Ukázky

Fosilie

222 Kč
Hrdinka skandálů
Generální ředitel a majitel firmy Nolan Cooper si není jistý, že udělal dobře, když do své společnosti přijal mladou a dynamickou Delaney.
Ukázky

Hrdinka skandálů

69 Kč
Rozpustí led v jeho srdci?
Bylo to otcovo přání, vyjádřené v závěti, a protože se Annice nepodařilo dosáhnut toho, aby nechtěnou svatbu zrušil sám Ranieri, muž, který ji označil za „nevzhlednou pohromu“, najednou stála před oltářem a říkala mu své „ano“.
Ukázky

Rozpustí led v jeho srdci?

69 Kč
Diamantová dohoda
Byla to nejlepší osobní asistentka, jakou kdy Ezios měl. Tedy až do chvíle, než mu Tilda řekla, že je sobec s chováním řeznického psa, že nemá schopnost vcítit se do problémů jakéhokoliv jiného člověka...
Ukázky

Diamantová dohoda

69 Kč
Poslední tři dny
Podepíšu ti rozvod, ale až s datem za tři dny. Pokud i potom budeš chtít odejít, můžeš si s těmi papíry dělat, co chceš!
Ukázky

Poslední tři dny

69 Kč
Oko
(5x)
Na samotě v horách žije slavný režisér hororových filmů Morbus Delacroix. Přestože propadl šílenství a misantropii, jeho jméno fanoušky děsivých filmů nepřestává fascinovat.
Ukázky

Oko

389 Kč
Les v domě
(22x)
Nečekaně mrazivý román od autorky bestsellerů Hana, Tiché roky, Listopád.
Ukázky

Les v domě

289 Kč
Každý má tajemství
Suttona Marchanta dali jeho biologičtí rodiče k adopci. Dostal se do skvělé rodiny, takže nikdy neměl zájem o to, aby zjistil, kdo byli a proč se tak zachovali.
Ukázky

Každý má tajemství

69 Kč
Nedotknutelná
Drummond Keyes dlouhá léta dodržoval slib, že si nic nezačne s Hyacinth, sestrou svého nejlepšího přítele.
Ukázky

Nedotknutelná

69 Kč
Lucemburská epopej II - Kralevic Karel (1334–1347) - 30%
(1x)
Druhý díl románové fresky začíná příchodem kralevice Karla do Čech a končí smrtí jeho otce Jana Lucemburského u Kresčaku.
Ukázky

Lucemburská epopej II - Kralevic Karel (1334–1347)

299 Kč
209 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>