Nejprodávanější tituly - leden 2024
psychologie pro každého

Smyslově-morální účinek barev - 11%
Tato knížka chce čtenářům přiblížit část Goetheho Nauky o barvách a zdůraznit zejména objektivní účinek barev na citový život. Goethovy podněty mohu najít nové využití nejen v současné umělecké tvorbě a pedagogice, ale také v terapii psychických poruch.
psychologie pro každého

Smyslově-morální účinek barev

234 Kč
208 Kč
Šťastné dny - 11%
Tahle kniha vám objasní, proč si připadáte zablokovaní, vyděšení, úzkostní, nešťastní a osamělí.
psychologie pro každého

Šťastné dny

404 Kč
359 Kč
Konec utrpení v rodinách a vztazích - 20%

Tato unikátní a nadčasová publikace vás provede krok za krokem k prohlédnutí a proměně rodové zátěže, emočních zranění a projekcí, které jsou příčinou utrpení mezi lidmi.

psychologie pro každého
Ukázky

Konec utrpení v rodinách a vztazích

337 Kč
270 Kč
Nenechte se vytočit - 11%
Kniha vám nabízí komplexní pohled na základní emocionální, fyzické a duchovní příčiny hněvu a pomocí jednoduchých a praktických nástrojů vám ukáže, jak hněv uhasit dříve, než k němu vůbec dojde.
psychologie pro každého

Nenechte se vytočit

359 Kč
319 Kč
Jedineční lidé - 11%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
psychologie pro každého

Jedineční lidé

268 Kč
238 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
psychologie pro každého

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Lidé lži - 11%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.
psychologie pro každého

Lidé lži

314 Kč
279 Kč
Musicophilia - 11%
Oliver Sacks, nazývaný "dvorní básník medicíny", ve své další významné knize s názvem Musicophilia pátrá po místě, které hudba obývá v našem mozku, a po tom, jak ovlivňuje náš psychický i fyzický stav.
psychologie pro každého

Musicophilia

399 Kč
354 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
psychologie pro každého

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Disciplína je osud - 11%
Užijte si skvělé dobrodružství, odehrávající se na stránkách této knihy, která se stala okamžitým bestsellerem podle New York Times, Wall Street Journal a také USA Today!
psychologie pro každého

Disciplína je osud

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 226 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 23 > >>