Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
česká

Poslední zvonění pro vraha
(1x)

Když oblíbená učitelka Barbora Čápová nepřijde po víkendu do školy, vzbudí to nemalé obavy. Zanedlouho je ve spalovně nalezena část jejího těla a atmosféra ve sborovně houstne.

česká
Ukázky

Poslední zvonění pro vraha

189 Kč
Mycelium VIII: Program apokalypsy - 20%
(7x)
Velkolepé vyvrcholení nejobsáhlejší české sci-fi ságy Mycelium je zde. Intriky, psychotronika a krvavé oběti. Všechno míří právě sem. Tohle už je konec.
česká
Ukázky

Mycelium VIII: Program apokalypsy

298 Kč
238 Kč
Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí - 20%
(8x)

Autorka představuje knižní podobu vtipně a s nadhledem vyprávěných příběhů ze života indiánů kmene Čerokí o velké rodině, muži a dětech, společně žijících na půdě, která indiánům po staletí patří, uprostřed hlubokých lesů v Severní Karolíně.

česká
Ukázky

Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí

248 Kč
198 Kč
Sudetský dům
(1x)
Je léto 1945, krátce po válce. Mnohé české rodiny míří do Sudet, aby zde zabraly domy po odcházejících Němcích. Jiří a Marie Smolíkovi, společně se synem Františkem, dorazí s celým svým skromným majetkem do podhorské vsi Glasendorf.
česká
Ukázky

Sudetský dům

199 Kč
Černá lilie
(2x)
Jaké tajemství skrývá tapisérie, na níž je zobrazena zahrada s nádhernými květy, mezi nimiž vynikají lilie, ale jen jedna je černá?
česká
Ukázky

Černá lilie

199 Kč
Až na ten konec dobrý - 20%
(3x)

Humorný román o smrti. A je v tom všechno. Láska, smrt, sranda, vesmír, sex i zázrak. Slovy jedné z postav, je to prostě „háelpéčko* jako prase“. (*háelpéčko (HLP) –Hluboký Lidský Příběh v novinářském žargonu)

česká
Ukázky

Až na ten konec dobrý

299 Kč
239 Kč
Mycelium I: Jantarové oči - 20%
(22x)
Mycelium je románová sága, odehrávající se v polovině třetího tisíciletí ve Sluneční soustavě.
česká
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

198 Kč
158 Kč
Hraběcí gentlemani - 20%
Nahlédněme pod pokličku šarmu pravých gentlemanů z minulosti, který společně s dusotem koňských spřežení dodával každému dívčímu nádechu to pravé vzrušení.
česká
Ukázky

Hraběcí gentlemani

199 Kč
159 Kč
Symbol Ludvík Svoboda - 20%
Osobnost sedmého československého prezidenta, armádního generála Ludvíka Svobody, je starším generacím dobře známá, generace mladší mají o něm povědomost kvůli kontroverzím doby nedávné.
česká
Ukázky

Symbol Ludvík Svoboda

479 Kč
383 Kč
Strasti vánočních svátků - 20%
(2x)
Chata v úžasném horském resortu. Sníh a Vánoce ve vzduchu. Úplná pohádka, co? Možná, kdybych v ní nefiguroval já. Skoro osmnáctiletý kluk, zoufale zamilovaný do muže, jenž na mě pohlíží pouze jako na syna svých přátel.
česká
Ukázky

Strasti vánočních svátků

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>