Nejprodávanější knihy - leden 2024
společenské vědy

Hybridní „Lidově demokratické Řecko“ - 11%
Kniha mapuje vývoj Komunistické strany Řecka (KKE) od konce druhé světové války do roku 1956.
společenské vědy

Hybridní „Lidově demokratické Řecko“

342 Kč
304 Kč
Proklaté skoky - 11%
Kniha obsahuje třináct poutavě napsaných příběhů o tajuplných dějích mikrosvěta a jejich roli ve světě lidském. Kniha doplňuje sérii, jejíž součástí jsou například tituly Z kuchyně do vesmíru, Jak vznikal svět či Duchové vesmíru.
společenské vědy

Proklaté skoky

270 Kč
240 Kč
Rusko pohledem z kuchyně - 11%
(1x)
Když nahlédneme pod pokličku ruského režimu, naskytne se nám unikátní pohled na osud země od posledních záchvěvů carismu až po dnešní dobu. Ten je navíc doplněný řadou receptů různorodé kulinářské kultury Ruska a dalších národů SSSR.
společenské vědy

Rusko pohledem z kuchyně

404 Kč
359 Kč
Sebehodnocení jako nástroj rozvoje v pregraduální přípravě učitelů - 11%
Kniha je společným dílem čtyř vzdělavatelek budoucích učitelů. Jejich cílem bylo především otevřít prostor pro posílení vlastního náhledu u žáka nebo studenta.
společenské vědy

Sebehodnocení jako nástroj rozvoje v pregraduální přípravě učitelů

242 Kč
215 Kč
Sex po fašismu - 11%

V knize autorka zkoumá vztah mezi sexuální politikou a morálkou v Německu ve 20. století. Vychází z analýzy sexuální politiky nacismu, v níž shledává jak prvky utlačovatelské, tak prvky sexuální svobody.

společenské vědy
Ukázky

Sex po fašismu

718 Kč
638 Kč
V každé chvíli jste mi vzorem - 11%
Titul se zabývá třemi tématy: sociální zralostí, rozvojem potenciálu a vhledu do kritického myšlení a komunikace. Knížka obsahově i žánrově navazuje na titul Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat.
společenské vědy
Ukázky

V každé chvíli jste mi vzorem

269 Kč
239 Kč
Základy marxismu I. - 11%
(1x)
Proč by nás měl zajímat marxismus ‒ nějaká teorie 150 let stará? Po více než 30 letech života v kapitalismu je nám plně jasné, že boj za opravdu spravedlivou, svobodnou a demokratickou společnost nebyl ani náhodou dokončen.
společenské vědy
Ukázky

Základy marxismu I.

134 Kč
119 Kč
Zemřít pro vlajku - 11%
Autor čtenáři umožňuje nahlédnout do historie, jakož i porozumět výzvám dnešního komplikovaného světa prostřednictvím zdánlivě okrajového fenoménu, jakým jsou vlajky.
společenské vědy

Zemřít pro vlajku

349 Kč
310 Kč
Božská rovnice - 11%
(2x)
Světoznámý astrofyzik nás tentokrát zve na pátrání po dokonalé rovnici, která by pomohla odhalit nejhlubší tajemství našeho světa a celého vesmíru.
společenské vědy
Ukázky

Božská rovnice

267 Kč
238 Kč
Čísla nelžou - 11%
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?
společenské vědy

Čísla nelžou

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 390 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 39 > >>