Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
psychologie

Umělcova cesta - 20%
(2x)
Umělcova cesta nabízí vzrušující metodu, jejíž pomocí lze odstranit tvůrčí blok v jakékoli umělecké činnosti.
psychologie
Ukázky

Umělcova cesta

165 Kč
132 Kč
Cesta pravého muža - 20%
(8x)
Cesta pravého muža by mala byť "povinným" čítaním. David Deida je jedným z prevratných a najprovokatívnejších duchovných učiteľov súčasnosti. Učí mužov, ako byť mužmi a ženy, ako byť ženami, ako porozumieť mužom a ako ich podporiť v ich mužnosti.
psychologie
Ukázky

Cesta pravého muža

189 Kč
151 Kč
Emoční inteligence - 20%
(3x)

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

psychologie
Ukázky

Emoční inteligence

297 Kč
238 Kč
Dokonalý svůdce - 20%
Nemusíte být David Beckham ani George Clooney, aby vám krásné ženy ležely u nohou. Vše, co potřebujete, jsou tajné psychologické techniky a strategie, které najdete v této knize.
psychologie
Ukázky

Dokonalý svůdce

237 Kč
190 Kč
Sebepoškozování - 20%
Narůstající počet mladých lidí v „objektivních" nebo „subjektivních" životních krizích sahá po žiletce či hořící cigaretě a zaměřuje svou „agresivitu" proti sobě. Tato publikace vysvětluje, že nejde o agresivitu v zjednodušujícím slova smyslu.
psychologie
Ukázky

Sebepoškozování

169 Kč
135 Kč
Krizová intervence pro praxi - 20%
Renomovaní čeští autoři se pokusili identifikovat jednotlivé kroky, které můžete při poskytování krizové intervence sledovat, a tak - krok za krokem - provázet klienta jeho krizí.
psychologie
Ukázky

Krizová intervence pro praxi

271 Kč
217 Kč
Ticho promlouvá - 20%
(1x)
Když se spojíme s tichem ve svém nitru, tak překročíme hranice své aktivní mysli a objevíme hloubku klidu a spokojenosti. S tímto poselstvím se seznámili čtenáři na celém světě v Tolleově první knize Moc přítomného okamžiku.
psychologie
Ukázky

Ticho promlouvá

259 Kč
207 Kč
Uzdrav sám sebe - 20%
Dr. LePera nabízí čtenářům podporu a nástroje, které jim umožní osvobodit se od destruktivního chování, získat zpět rovnováhu a vědomí, jak ovládat svůj život a navždy změnit způsob, jakým přistupujeme k duševní pohodě a péči o sebe.
psychologie
Ukázky

Uzdrav sám sebe

319 Kč
255 Kč
Čas zpomalit - 20%
Výzkumy ukázaly, že lidé, kteří stále někam spěchají a denně zažívají stres, k sobě obvykle nemají zdravý vztah. Autorka je psycholožka, která to sama zažila – ve svých 23 letech vážně onemocněla, a díky tomu zcela přehodnotila svůj pohled na sebe i na život.
psychologie
Ukázky

Čas zpomalit

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 217 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 22 > >>