Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
dobrodružné

Alea - dívka moře: V zajetí přísahy - 20%
Dobrodružství, výjimečné přátelství a tajemství ukryté v hlubinách moře! Láska, kamarádi, dobrodružství a touha po shledání jsou pro Aleu i celou Alfa cru naprosto zásadní. Alea s Lennoxem se sami vydají na cestu ke známé skále Loreley.
dobrodružné
Ukázky

Alea - dívka moře: V zajetí přísahy

279 Kč
223 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (5) - Stmívání - 20%

Druhá série Kočičích válečníků se pomalu blíží do finále!  Nové území znamená pro kočky také nové potíže. Rozdíly mezi jednotlivými klany se opět prohlubují, obě dcery Ohnivého měsíce navíc musí čelit svým vlastním, soukromým zápasům.

dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (5) - Stmívání

199 Kč
159 Kč
Sesterstvo a síla moci - 20%
(1x)

Kouzelná výprava do tajemné čtvrti v pátém dílu bestsellerové série Kouzelná kočka Fabiola tentokrát zavede Sesterstvo do tajemné čtvrti Zahrádky. Bývalá zahradnická osada je plná života a slouží jako útočiště mnoha druhům zvířat – i Fabiola sem ráda zajde na návštěvu.

dobrodružné
Ukázky

Sesterstvo a síla moci

209 Kč
167 Kč
Syn lovce medvědů - 20%
Jde o historicky první mayovku publikovanou v češtině. Syn lovce medvědů též v roce 1958 jako první prolomil komunistický zákaz vydávat romány Karla Maye, tvůrce údajného braku.
dobrodružné
Ukázky

Syn lovce medvědů

269 Kč
215 Kč
Zimní tulipán - 20%
(2x)
Je období adventu a vypadá to, že Vánoce budou zase na blátě. Klárka je kvůli tomu smutná, pak ale uvidí, jak z nebe padá malinká bytůstka. Je to sněhová víla Bela, která Klárce vysvětlí, že se pokazil stroj na výrobu sněhu.
dobrodružné
Ukázky

Zimní tulipán

209 Kč
167 Kč
Enola Holmesová - Případ levoruké dámy - 20%

Druhý díl napínavé série pro všechny mladé milovníky detektivek a viktoriánské Anglie Enola se stále skrývá před svým bratrem – slavným detektivem Sherlockem Holmesem. Když ale objeví tajnou skrýš plnou brilantních kreseb, vyrazí po stopě jejich autorky, mladé lady Cecily, která beze stopy zmizela ze své ložnice.

dobrodružné
Ukázky

Enola Holmesová - Případ levoruké dámy

199 Kč
159 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd - 20%

Než nastane mír, zachvátí kočičí společenství nelítostné boje. Čtvrtý díl druhé série.  Po zničení lesa a cestě plné útrap kočičí hrdinové konečně nalezli nový domov. Začínají ale problémy s vytyčením nových území klanů a také s hledáním náhrady za Měsíční kámen – místa, kde se kočky mohou spojit s Hvězdným klanem.

dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd

199 Kč
159 Kč
Příběh čarodějnictví - 20%
(1x)

Brystal změnila svět, ale to je jen začátek… Druhý díl série Příběh magie. Brystal a její přátelé zachránili svět před zlou Sněhovou královnou a zajistili celosvětové přijetí magické komunity. Jenže oslavy netrvají dlouho.

dobrodružné
Ukázky

Příběh čarodějnictví

279 Kč
223 Kč
Zkáza Jezerní kotliny - 20%
(1x)

Pokračování legendární Chaty v Jezerní kotlině! Ludva s Pavlem dál chodí do své milované Jezerní kotliny a nosí do města lékárníkovi vzácný šafrán. Občas však mají pocit, že je někdo sleduje. Při jedné z výprav objeví jeskyni a v ní něco, co vyvolá mnoho otázek. Kdo je tajemný Havran?

dobrodružné
Ukázky

Zkáza Jezerní kotliny

249 Kč
199 Kč
Alea - dívka moře: Poselství deště - 20%
(1x)
Alea zná konečně pravdu – její matka Nelani žije. Doufá, že by od ní mohla získat důležité informace o mořských lidech, ale také o Anthee – Aleině dvojčeti. Posádka Alfa cru tedy dělá všechno proto, aby se s ní setkala co nejdříve.
dobrodružné
Ukázky

Alea - dívka moře: Poselství deště

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>