Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
historie a politika

Vyšehradský hřbitov - 20%
Autor se v knize "Vyšehradský hřbitov" pokusil o jakýsi výběr 164 snad nejzajímavějších jmen z osobností pohřbených na tomto hřbitově. U každého ze slavných nebožtíků uvádí několik slov o jeho životě a osudech.
historie a politika
Ukázky

Vyšehradský hřbitov

49 Kč
39 Kč
Jan Hus známý i neznámý - 20%
Jiří Kejř vypráví přístupnou formou příběh života mistra Jana Husa, systematicky vysvětluje pohnutky jednání tohoto významného myslitele i podstatu jeho individualistického založení.
historie a politika
Ukázky

Jan Hus známý i neznámý

100 Kč
80 Kč
Margaret Thatcherová a její politika - 20%
Tato elektronická publikace byla vytvořena v roce 2013, v roce úmrtí Margaret Thatcherové. Tištěné druhé vydání knihy poslance Evropského parlamentu Hynka Fajmona vyšlo při příležitosti osmdesátých pátých narozenin bývalé premiérky.
historie a politika
Ukázky

Margaret Thatcherová a její politika

198 Kč
158 Kč
Hannibal před branami - 20%
(1x)
V lidských dějinách není mnoho osobností, jejichž jména jsou synonymem mimořádných vlastností a činů. Hannibal, syn Hamilkarův, vynikající kartáginský vojevůdce a politik za druhé punské války (218-202 př. n. l.) mezi ně mimo veškerou pochybnost patří.
historie a politika
Ukázky

Hannibal před branami

199 Kč
159 Kč
Ještě pár odpovědí - 20%
Autor se ohlédl ještě jednou za svou politickou dráhou a zodpověděl otázky týkající se práce vlády ČSSR zejména v době tzv. normalizace, klíčových událostí té doby a osobností, s nimiž se setkával a spolupracoval.
historie a politika
Ukázky

Ještě pár odpovědí

129 Kč
103 Kč
Podivná úmrtí - 20%
Dozvíte se jak to bylo se smrtí Mozarta, Havlíčka Borovského, Jana Lucemburského, Giacoma Casanovy, Jana Roháče z Dubé, ale i Aloise Rašína a mnoha dalších.
historie a politika
Ukázky

Podivná úmrtí

139 Kč
111 Kč
Václav Havel. Vzpomínková kniha - 20%
(2x)
Vzpomínková kniha zachycuje životní dráhu Václava Havla od dětských let až po nejvyšší ústavní funkci prezidenta republiky krátkými výstižnými texty a velkým obrazovým doprovodem.
historie a politika
Ukázky

Václav Havel. Vzpomínková kniha

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 37 položek
<< < 1 2 3 4