Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
detektivky

Příchuť zla
(2x)
Madison Harperová s pomocí Natea Monroea konečně očistila své jméno. Teď musí znovu vybudovat svou kariéru a také vztah se synem, s nímž se během uvěznění nesměla vídat.
detektivky
Ukázky

Příchuť zla

279 Kč
Srdce z ledu - 20%
V době, kdy většina lidí vyspává kocovinu ze silvestrovských oslav, dva mladí studenti ohlásí nález ledové princezny.
detektivky
Ukázky

Srdce z ledu

289 Kč
231 Kč
Glatz - 20%
(1x)
Kladsko, jaro 1920. Profesor místního gymnázia nalézá na mostě zmrzačené tělo. Jen o několik dní dříve byl na ulici zastřelen vojenský důstojník s vysokou šarží. Co tyto vraždy spojuje, jestli tedy vůbec něco?
detektivky
Ukázky

Glatz

289 Kč
231 Kč
Šelma - 20%
(6x)
Ministr vnitra slovně napadne mladého novináře, který píše o jeho údajném propojení s podsvětím. Konflikt plný výhružek zachytí kamery, což rozpoutá velkou mediální kauzu. O několik dní později je žurnalista spolu se svou partnerkou zavražděn...
detektivky
Ukázky

Šelma

348 Kč
278 Kč
Matčin hrob - 20%
(6x)
Když dva malí chlapci při hře v lese nedaleko parkoviště pro karavany najdou pohřbené tělo, policejní náčelnici Josie Quinnové se začínají vracet nepříjemné vzpomínky.
detektivky
Ukázky

Matčin hrob

382 Kč
306 Kč
Drak spí - 20%
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
detektivky
Ukázky

Drak spí

319 Kč
255 Kč
Mizející dívky - 20%
(8x)

Každý v malém, ospalém americkém městečku Denton hledá sedmnáctiletou Isabelle Colemanovou. Všechno, co zatím našli, je její mobilní telefon. A pak také další dívka, o které ani nevěděli, že ji mají hledat.

detektivky
Ukázky

Mizející dívky

382 Kč
306 Kč
Falešní bohové - 20%
(1x)
Román Falešní bohové pojednává o Horově pádu. V komplikovaném spiknutí zosnovaném přívrženci Chaosu je Horus na měsíci planety Davin zraněn cizáckou, Chaosem otrávenou zbraní. Další román ze světa Warhammeru 40 000, druhý díl cyklu Horovo kacířství.
detektivky
Ukázky

Falešní bohové

149 Kč
119 Kč
Vraždy v červeném domě

Když při autonehodě zahyne syn podnikatele Krupy, začíná rutinní policejní vyšetřování. Záhy je všem jasné, že nešlo o náhodu. Těch, kteří by na smrti muže mohli mít zájem, je totiž víc než dost. Mají všichni opravdu neprůstřelné alibi?

detektivky
Ukázky

Vraždy v červeném domě

189 Kč
Čas lovu - 20%
Colter Shaw je ostřílený specialista na hledání lidí, ale Allison Parkerová a její dcera jsou oříškem i pro něj. Allison je totiž geniální konstruktérka a při útěku využívá veškeré své znalosti a schopnosti.
detektivky
Ukázky

Čas lovu

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 515 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 52 > >>