Nejprodávanější tituly - leden 2024
romantika

Markýzovo pohodlné manželství - 20%
Ross Vincent, markýz Cranford, má zjizvenou tvář a uzavřenou povahu. Velmi dobře ví, že pro svou korzárskou minulost je jen sotva žádaným úlovkem dívek na vdávání.
romantika
Ukázky

Markýzovo pohodlné manželství

109 Kč
87 Kč
Osm let poté - 20%
Vrátil se po osmi letech, a všechno bylo jinak! Když se Christianovi konečně navrátila paměť, uvědomil si, že v bývalém životě má manželku!
romantika
Ukázky

Osm let poté

69 Kč
55 Kč
Co se stane za měsíc? - 20%
Morgan zjistila nemyslitelné – je v jiném stavu. A ještě k tomu s Ryanem Carterem, s mužem, se kterým měla ten nejvýbušnější vztah ze všech lidí. Skoro by se dalo říct, že jsou nepřátelé.
romantika
Ukázky

Co se stane za měsíc?

69 Kč
55 Kč
Hra čísel - 11%
Eileen Jacksonová se ochotně vzdala vlastních snů, aby mohla se svým milovaným mužem založit rodinu. Společně si pak vybudovali obyčejný život ve státě Connecticut, perfektním místě pro výchovu dětí.
romantika

Hra čísel

269 Kč
239 Kč
Její jediná vzpoura - 20%
Jeho bratr si ji nezasloužil. On ano! A tak když tu noc vklouzla Lia do Rafaelovy postele, vzal si ji. Vzal si ji, protože ji potřeboval a protože ona potřebovala jeho.
romantika
Ukázky

Její jediná vzpoura

69 Kč
55 Kč
Každý rošťák má svůj šarm - 20%
Další z romantických příběhů zkušené autorky se odehrává na začátku 19. století. Využívá motivy ze zpravodajské komunity, ale i motiv sílící touhy po dlouho nekonzumovaném manželství.
romantika

Každý rošťák má svůj šarm

349 Kč
279 Kč
Lovec - 11%
Půl roku pod jednou střechou s charismatickým milionářem! Když se Hunter dostane do problémů, jeho otec ho odsoudí k šesti měsícům celibátu, střízlivosti a příšerné nudy pod střechou Sailor Brennanové, od které se má naučit, jak převzít ropnou společnost.
romantika
Ukázky

Lovec

404 Kč
359 Kč
Miliardářova proměna - 20%
Dante Russo, miliardář a majitel pivovaru, vypadá docela obyčejně. Když se ale stane známou osobností, nezbývá, než aby svůj vzhled zásadně změnil.
romantika
Ukázky

Miliardářova proměna

69 Kč
55 Kč
Playboy pod stromeček - 20%
Byl to jenom rozmazlený malý bohatý kluk v mužském těle… Aspoň tak Santa viděla Louise, tedy vévodu Albemarla. Louis si nepamatoval, že by byl fascinovaný nějakou ženou tak, že by ji viděl všude!
romantika
Ukázky

Playboy pod stromeček

69 Kč
55 Kč
To v dohodě nebylo! - 20%
yla to jasná dohoda. Sňatek s respektovaným Danielem mohl Palomě zachránit její pozici v čele rodinné firmy a zavřít ústa těm členům správní rady, již jí vyčítají, že je příliš mladá a nezkušená…
romantika
Ukázky

To v dohodě nebylo!

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 522 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 53 > >>