Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
romantika

Co se stane za měsíc? - 20%
Morgan zjistila nemyslitelné – je v jiném stavu. A ještě k tomu s Ryanem Carterem, s mužem, se kterým měla ten nejvýbušnější vztah ze všech lidí. Skoro by se dalo říct, že jsou nepřátelé.
romantika
Ukázky

Co se stane za měsíc?

69 Kč
55 Kč
Hrabě pro Elizu - 20%
(1x)
Mladá vdova Eliza Piercová dělá vše pro úspěch sesterské firmy Elegantní příležitosti. Když si přítel jejího muže Nathaniel Stanton, hrabě z Foxsteadu, najme sestry, aby pomohly jiné ženě, Eliza uvažuje, zdali to není jeho milenka.
romantika
Ukázky

Hrabě pro Elizu

249 Kč
199 Kč
Její jediná vzpoura - 20%
Jeho bratr si ji nezasloužil. On ano! A tak když tu noc vklouzla Lia do Rafaelovy postele, vzal si ji. Vzal si ji, protože ji potřeboval a protože ona potřebovala jeho.
romantika
Ukázky

Její jediná vzpoura

69 Kč
55 Kč
Každý rošťák má svůj šarm - 20%
Další z romantických příběhů zkušené autorky se odehrává na začátku 19. století. Využívá motivy ze zpravodajské komunity, ale i motiv sílící touhy po dlouho nekonzumovaném manželství.
romantika
Ukázky

Každý rošťák má svůj šarm

219 Kč
175 Kč
Kéž bys tu byl - 20%
Diana O'Tooleová má plán. Ve třiceti se vdá, do pěti let se jí narodí děti, odstěhuje se na předměstí New Yorku a zároveň bude stoupat po kariérním žebříčku v nelítostném světě uměleckých aukcí.
romantika
Ukázky

Kéž bys tu byl

359 Kč
287 Kč
Lovec - 20%
Když se Hunter dostane do problémů, jeho otec ho odsoudí k šesti měsícům celibátu, střízlivosti a příšerné nudy pod střechou Sailor Brennanové, od které se má naučit, jak převzít ropnou společnost.
romantika
Ukázky

Lovec

319 Kč
255 Kč
Miliardářova proměna - 20%
Dante Russo, miliardář a majitel pivovaru, vypadá docela obyčejně. Když se ale stane známou osobností, nezbývá, než aby svůj vzhled zásadně změnil.
romantika
Ukázky

Miliardářova proměna

69 Kč
55 Kč
Playboy pod stromeček - 20%
Byl to jenom rozmazlený malý bohatý kluk v mužském těle… Aspoň tak Santa viděla Louise, tedy vévodu Albemarla. Louis si nepamatoval, že by byl fascinovaný nějakou ženou tak, že by ji viděl všude!
romantika
Ukázky

Playboy pod stromeček

69 Kč
55 Kč
To v dohodě nebylo! - 20%
yla to jasná dohoda. Sňatek s respektovaným Danielem mohl Palomě zachránit její pozici v čele rodinné firmy a zavřít ústa těm členům správní rady, již jí vyčítají, že je příliš mladá a nezkušená…
romantika
Ukázky

To v dohodě nebylo!

69 Kč
55 Kč
V kompromitující situaci - 20%
(1x)
Všechny problémy Maxe Fentona, hrabě Burnhama, začaly romantickým poblázněním jeho nevlastní sestry a jejím útěkem z domu.
romantika
Ukázky

V kompromitující situaci

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 448 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 45 > >>