Nejprodávanější Kniha - leden 2024
druhý stupeň

Atlas sopek - 11%
(1x)
Sopky rozpálené aktivní i ty, které odpočívají letitým spánkem odjakživa vzbuzovaly hrůzu lidí, ale také je inspirovaly k řadě otázek.
druhý stupeň
Ukázky

Atlas sopek

269 Kč
239 Kč
Deník malého poseroutky - 11%
(3x)
Jedenáctiletý Greg si zapisuje a čmárá obrázky ke všemu, co se kolem něj děje. Píše o svém otravném starším bráchovi, o potrhlém kamarádu Rowleym, o každodenním boji o přežití ve škole nebo o kreslení komiksů.
druhý stupeň

Deník malého poseroutky

224 Kč
199 Kč
Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech - 11%
(2x)
Věděli jste, že malé žirafy při narození padají z dvoumetrové výšky? Neuvěřitelná fakta o mláďatech ve druhé sbírce nevšedních atlasů od švédské autorky.
druhý stupeň
Ukázky

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech

269 Kč
239 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
druhý stupeň
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Procvičování pravopisu pro 7. ročník - 11%
Úkoly a cvičení v tomto pracovním sešitu jsou zaměřené na procvičení a zlepšení různých pravopisných jevů. Tematicky vychází z probírané látky češtiny v 7. ročníku a je připraven v souladu s RVP. Každá kapitola obsahuje velké množství doplňovaček a opakování. Na konci publikace naleznete správná řešení všech úkolů, proto je také vhodná pro samostatnou přípravu.
druhý stupeň

Procvičování pravopisu pro 7. ročník

81 Kč
72 Kč
Sada testů státní přijímací zkoušky 9. třída - 11%
Dítě se seznámí s podobou testů na státní přijímací zkoušky a zjistí, jak je na tom se znalostmi. Natrénuje si řešení jednotlivých typů úloh i strategii řešení celého testu.
druhý stupeň

Sada testů státní přijímací zkoušky 9. třída

585 Kč
520 Kč
Velká písmena expres - 11%
Kniha Velká písmena expres společně s úspěšnými učebnicemi Český pravopis expres a Větné rozbory expres si klade za cíl pomoci žákům 2.
druhý stupeň

Velká písmena expres

179 Kč
159 Kč
Dívka, která upíjela měsíc - 11%
(3x)
Napínavý a mnohovrstevnatý příběh podobný klasickým dílům, jako je Petr Pan či Čaroděj ze země Oz.
druhý stupeň
Ukázky

Dívka, která upíjela měsíc

268 Kč
238 Kč
Staré pověsti české a moravské - 11%
(1x)
Moderní převyprávění Jiráskových pověstí z pera oblíbené autorky pro děti a mládež. Napínavé příběhy psané živým jazykem od svého prvního vydání v roce 2005 zasáhly tisíce školních děti a oprávněně náleží mezi stálice školní četby.
druhý stupeň

Staré pověsti české a moravské

359 Kč
319 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
druhý stupeň
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 168 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 17 > >>