Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2024

Kdy už přijdou dobré zprávy?
(3x)

Další detektivka s Jacksonem Brodiem. Před třiceti lety došlo v idylickém zákoutí venkovském Devonu k hrůznému zločinu. Šestiletá Joanna byla u toho. A teď má pachatel vyjít na svobodu.

Ukázky

Kdy už přijdou dobré zprávy?

448 Kč
O útěše: jak žít s nadějí v temných časech
(1x)
Kniha O útěše obnovuje okamžiky, kdy velké osobnosti našly odvahu postavit se svému osudu a odhodlání pokračovat beze strachu.

O útěše: jak žít s nadějí v temných časech

448 Kč
Dědictví českého trampingu
Monografie usiluje na základě mnohaletého studia historie trampské subkultury o zachycení hlavních rysů trampingu v současnosti, tj. v posledních zhruba třiceti letech.
Ukázky

Dědictví českého trampingu

626 Kč
Album 1958–1977
Nakladatelství Torst vydává jako svou 700. publikaci fotografickou knihu Bohdana Holomíčka Album 1958–1977, která přináší na 176 stranách 238 snímků z prvního dvacetiletí jeho tvorby.

Album 1958–1977

890 Kč
Novinářem v Číně 2
(6x)

Další várka syrových příběhů ze života známého novináře v Číně. Ponořte se do víru zážitků asijské dekády Tomáše Etzlera, vydala by na několik lidských životů. Jak vývoj Číny ovlivnila politika jednoho dítěte? Jaké je zde postavení žen?

Novinářem v Číně 2

422 Kč
Sudetenland
(8x)
Jak by vypadal příběh Československa po Sametové revoluci, kdyby neproběhl kompletní odsun sudetských Němců? Podmanivý příběh z alternativní reality napsal Leoš Kyša, známý pod pseudonymem František Kotleta.

Sudetenland

359 Kč
Baroko v Bavorsku a v Čechách
Barokní památky shromážděné na výstavě a popsané v katalogu společně vyprávějí příběh o velké kulturní epoše, která se nedala spoutat ani zemskými hranicemi, ani mocenskými konflikty.

Baroko v Bavorsku a v Čechách

972 Kč
Lidé milují Židy mrtvé
Poutavé texty čtenáře vyzývají, aby se zabýval tím, proč nás tolik fascinují minulé židovské tragédie a proč máme tak málo úcty k židovským životům, které se odvíjejí v současnosti. Bolestně aktuální čtení.

Lidé milují Židy mrtvé

358 Kč
Manazuru
Hlavní hrdinka Kei se snaží vyrovnat s tím, že její manžel Rei před dvanácti lety beze stopy zmizel. Netuší, zda je manžel mrtvý, nebo zda od rodiny utekl. V jeho diáři ji zaujala poznámka Manazuru, což je název malého přímořského letoviska...
Ukázky

Manazuru

358 Kč
Paměť a dějiny č. 3/2023
Středobodem revue je padesáté výročí vydání knihy Alexandra Solženicyna Souostroví Gulag, která sehrála stěžejní roli v povědomí o povaze a rozsahu sovětských represí jak v komunistickém světě, tak i na Západě.

Paměť a dějiny č. 3/2023

68 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>