Nejprodávanější tituly - leden 2024
erotika

Hřích - 20%
(1x)
Venetia však nikdy nezažila opravdovou touhu. Ne dokud nepotká Michaela Wyndhama, hraběte z Trentu - mocného muže, který má v rukou její budoucnost a jediným spalujícím polibkem probudí její zvědavost.
erotika
Ukázky

Hřích

239 Kč
191 Kč
Pan Pracháč - 11%
S Biancou jsem se potkal ve výtahu. Když jsme uvízli, jela se mnou pořídit rozhovor. Kvůli mému oblečení mě krásná novinářka s havraními vlasy považovala za poslíčka.
erotika

Pan Pracháč

296 Kč
263 Kč
Tři sprostá pravidla - 11%
(1x)

Pro svoji vysněnou práci bych udělala cokoli. A teď musím. Abych si zachránila kůži v kanceláři, musím prodat své tělo v exkluzivním klubu zavázaných očí.

erotika

Tři sprostá pravidla

314 Kč
279 Kč
Fifty shades of Grey - Padesát odstínů šedi - 20%
(16x)
Strhující erotický román o temných touhách v každém z nás… Když se dvaadvacetiletá studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty.
erotika
Ukázky

Fifty shades of Grey - Padesát odstínů šedi

249 Kč
199 Kč
Esmera - 11%
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
erotika

Esmera

268 Kč
238 Kč
Vesnický závod - 11%
První otevřeně erotický gay román u nás od mladé partnerské dvojice zasazuje akční příběh do horkého léta počátku 90. let na dvou českých vesnicích a originálně jej propojuje s nefalšovaným vzrušením, ale i humorem a nadsázkou.
erotika
Ukázky

Vesnický závod

314 Kč
279 Kč
Sexie - deníček nymfomanky - 20%
Nezpochybnitelný šarm, nekonečná krása a neodmítnutelná touha a svádění k hříchu – to je divoká Paříž i její divoká obyvatelka Sexie. Užívá si všeho, co se jí nabízí, a nabírá si plnými doušky. Své lechtivé zážitky pak stejně vášnivě, jako je prožívá, i popisuje…
erotika
Ukázky

Sexie - deníček nymfomanky

119 Kč
95 Kč
Leonora a Klementina - 20%
Tři kapitoly z Filozofického románu věhlasného a celou svou tvorbou značně rozporuplného francouzského spisovatele a filozofa, předchůdce prokletých básníků a surrealistů. Ctnostné dívky ve spárech spodiny společnosti a zvrhlé inkvizice.
erotika
Ukázky

Leonora a Klementina

49 Kč
39 Kč
Země plná otroků - 20%
(1x)
Dominka Svobodová je elitní česká Domina, která se rozhodla zveřejnit zážitky a historky ze své mnohaleté praxe.
erotika
Ukázky

Země plná otroků

79 Kč
63 Kč
Fifty Shades Darker - Padesát odstínů temnoty - 11%
(8x)
Druhý díl erotického románu o temných touhách v každém z nás.
erotika
Ukázky

Fifty Shades Darker - Padesát odstínů temnoty

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 55 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>