Nejprodávanější tituly - leden 2024
osobní rozvoj

Strážce majáku - 11%
Znáte své “PROČ?” Osobnostně rozvojová kniha na motivy skutečných událostí je příběhem chlapce Mona, který jednoho dne přijde o rodinu.
osobní rozvoj

Strážce majáku

357 Kč
318 Kč
Tvořit nové věci - 11%
Terapeut, lektor a karmelitán od Pražského Jezulátka. Rozhovor s knězem a psychoterapeutem Petrem Glogarem, organizátorem manželských setkání a vedoucí skupin mužské spirituality, kde se inspiroval prací amerického františkána Richarda Rohra.
osobní rozvoj
Ukázky

Tvořit nové věci

332 Kč
295 Kč
Cíťa – Proč svět nutně potřebuje citlivé introvert(k)y - 11%
(2x)
Jsi introvert nebo citlivka? Jestli ne ty, tak určitě někdo z tvých blízkých. Proč je to fajn a proč tě svět nutně potřebuje?
osobní rozvoj
Ukázky

Cíťa – Proč svět nutně potřebuje citlivé introvert(k)y

351 Kč
312 Kč
Multiorgasmický muž - 11%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
osobní rozvoj

Multiorgasmický muž

297 Kč
264 Kč
Řád není všechno - 11%
(3x)
Oceňovaný komentátor a psycholog ve své předchozí knize 12 pravidel pro život nabídl „protilátky proti chaosu“ v našich životech: odvěké pravdy, uzpůsobené pro moderní život plný úzkostí.
osobní rozvoj
Ukázky

Řád není všechno

358 Kč
318 Kč
Zen je ta největší lež všech dob - 11%
(2x)
Kniha Zen je ta největší lež všech dob přináší kratší úderné, často ostré a ironické výroky známého zenového mistra Kódó Sawakiho.
osobní rozvoj

Zen je ta největší lež všech dob

251 Kč
223 Kč
Citové pouto - 20%
(1x)
Poznejte svůj typ citového pouta a najděte trvalou lásku.
osobní rozvoj
Ukázky

Citové pouto

214 Kč
171 Kč
Svobodná vůle - 20%
(2x)
Existence svobodné vůle je natolik přesvědčivá iluze, že lidé jednoduše odmítají uvěřit, že by tomu mohlo být jinak. Sam Harris ve své knize kombinuje poznatky neurovědy a psychologie, aby tuto iluzi s konečnou platností odmítl.
osobní rozvoj
Ukázky

Svobodná vůle

64 Kč
51 Kč
Rytmus roku s Hankou Zemanovou - 11%
RYTMUS ROKU – nejkrásnější, nejvýpravnější a dlouho očekávaná kniha Hanky Zemanové, autorky bestsellerů o zdravém jídle a životě v souladu s přírodou, právě vychází! Je to bez nadsázky kniha nejen pro celý rok, ale i pro celý život.
osobní rozvoj
Ukázky

Rytmus roku s Hankou Zemanovou

981 Kč
872 Kč
Tekutá láska - 11%
Zvláštní křehkost lidských pout, pocit nejistoty, kterou tato nestálost vyvolává, a rozporuplná touha navazovat stále nové vztahy, ale raději nikterak pevné, jsou hlavními tématy této významné knihy Zygmunta Baumana.
osobní rozvoj
Ukázky

Tekutá láska

257 Kč
228 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 570 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 57 > >>