Nejprodávanější tituly - leden 2024
přírodní vědy

Ostrov v plamenech - 11%
(2x)
Výbuch islandské sopky Laki je jednou z největších přírodních katastrof v dějinách. Vychrlila jedovatou mlhu, která přetrvávala osm měsíců a Evropu ovlivňovala ještě několik dalších let.
přírodní vědy
Ukázky

Ostrov v plamenech

315 Kč
280 Kč
Platónská a archimédovská tělesa - 11%
Co úžasného se děje, když hmota krystalizuje? Proč byli starověcí učenci tak fascinováni pěti jednoduchými tvary? Jak je možné, že tyto trojrozměrné skládačky tak dokonale pasují? Zjistěte více o jednom z jazyků, kterými k nám promlouvá vesmír.
přírodní vědy

Platónská a archimédovská tělesa

203 Kč
180 Kč
Příběhy matematiky - 11%
Srozumitelně psaná historie matematiky není určena historikům vědy, nýbrž širokému okruhu čtenářů (jimž při četbě knihy stačí znalost středoškolské matematiky).
přírodní vědy

Příběhy matematiky

449 Kč
399 Kč
Umění zkratky - 11%
Ve vytváření zkratek, které nám usnadňují život tím, že nám šetří čas a námahu, vyniká zvláště matematika - ta je v podstatě uměním vymýšlet zkratky.
přírodní vědy
Ukázky

Umění zkratky

359 Kč
319 Kč
Vesmírný posel - 11%
Vesmírný posel je prozářen originální básnickou představivostí, ale zároveň nese nezaměnitelnou pečeť Tysonovy racionální mysli inspirované matematikou a vědou.
přírodní vědy

Vesmírný posel

395 Kč
351 Kč
Vůně aneb Proč všechno voní - 11%
K čemu potřebujeme čich? Co je to vlastně čichová paměť? Proč rostliny voní? To jsou jen některé z mnoha otázek, na které ti odpoví právě tato kniha.
přírodní vědy

Vůně aneb Proč všechno voní

296 Kč
263 Kč
Zaříkávač zvířat - 11%
(1x)
Hluboko v šumavských hvozdech, na česko-německém pomezí, uprostřed lesa poblíž Bodenmais žije člověk, který dokáže komunikovat se zvířaty.Lesní muž s medvědí postavou, plnovousem, v zeleném plstěném klobouku a často i s veverkou nebo kunou na rameni.
přírodní vědy
Ukázky

Zaříkávač zvířat

404 Kč
359 Kč
Apokalypsa nebude - 11%

Změna klimatu je skutečná, ale neznamená konec světa. Dokonce to není ani ten největší současný problém životního prostředí. Přestože řadě témat se média věnují už desítky let, mnozí z nás stále neznají základní fakta.

přírodní vědy
Ukázky

Apokalypsa nebude

619 Kč
550 Kč
Astronomie a fyzika – Hledání - 11%
„Astronomie a fyzika – HLEDÁNÍ“ je přehledem nejvýznamnějších objevů za poslední čtyři roky.
přírodní vědy

Astronomie a fyzika – Hledání

495 Kč
440 Kč
Dále než Einstein - 11%
(1x)
Příběh fyziky je komplikovaný a dobrodružný. Po staletí se fyzikové noří stále hloub do tajemství přírody, vyvíjejí nové přístroje, které pomáhají některá tajemství rozluštit a jindy zas vedou k objevení nových záhad.
přírodní vědy
Ukázky

Dále než Einstein

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 257 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 26 > >>