Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
ostatní

Kaleidoskop šátků - 20%
(1x)
Kniha plná originálnách českých návodů na háčkování / pletení šátků a plédů, které by neměly chybět v šatníku žádné dámy.
ostatní
Ukázky

Kaleidoskop šátků

590 Kč
472 Kč
Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit! - 20%
Vydejte se s námi na cestu po Bretani, nejzápadnějším regionu Francie. Objevíme tajemstvím opředené megalitické památky a navštívíme místa, kde hledali inspiraci slavní umělci. Budeme obdivovat stavby, které v jiných částech Francie nenajdeme a poznáme místní legendy, svátky a zvyky.
ostatní
Ukázky

Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit!

169 Kč
135 Kč
Hrdinové kapitalistické práce - 20%
(1x)
Kniha investigativní novinářky Saši Uhlové sestává v první řadě z reportáží, které napsala a postupně vydávala v rámci speciálního projektu magazínu A2larm.cz (ten na něj získal grant od Fondu na podporu nezávislé žurnalistiky).
ostatní
Ukázky

Hrdinové kapitalistické práce

254 Kč
203 Kč
Jak rozumět populární kultuře - 20%
Českým překladem chceme nabídnout knihu, která již zřejmě zůstane klíčovým dílem, jež otevřelo cestu populární a masové kultuře z nočních stolečků na studentských kolejích do univerzitních učeben a pracoven.
ostatní
Ukázky

Jak rozumět populární kultuře

179 Kč
143 Kč
Architektonické slohy - 20%
Lámali jste si někdy hlavu nad tím, jaký je rozdíl mezi gotikou a neogotikou? Kniha Architektonické slohy využívá rozsáhlého fotografckého materiálu, s jehož pomocí popisuje charakteristické prvky u téměř 300 budov.
ostatní
Ukázky

Architektonické slohy

339 Kč
271 Kč
Deník raka - 20%
(4x)
Deník raka je strhující zpověď ženy, která svůj boj se zákeřnou nemocí, jež jí byla diagnostikována v pouhých pětatřiceti letech, vyhrála.
ostatní
Ukázky

Deník raka

199 Kč
159 Kč
Děti, které přežily Mengeleho - 20%
(3x)
Evě Mozes bylo deset let, když byla se svou rodinou poslána do Osvětimi. Zatímco její rodiče a dvě starší sestry byli posláni do plynových komor, Evu a její dvojče Miriam si vybral coby pokusné objekty muž, který byl znám jako Anděl smrti.
ostatní
Ukázky

Děti, které přežily Mengeleho

237 Kč
190 Kč
O duchovnosti v umění - 20%
Autor (jedna z největších postav moderního výtvarného umění) v knize rozvíjí myšlenky - výsledky pozorování a pocitů z období několika let na počátku 20. století.
ostatní
Ukázky

O duchovnosti v umění

139 Kč
111 Kč
Pražská zima - 20%
(7x)
Knihu vzpomínek Madeleine Albrightové na události, jež formovaly její život a pozdější kariéru.
ostatní
Ukázky

Pražská zima

248 Kč
198 Kč
Víra, naděje a masakr - 20%
(2x)

Během pandemie covidu strávil dle svých slov Nick Cave celé hodiny na telefonu; jedním z lidí, s nimiž si volal nejčastěji, byl irský zpěvák a publicista Seán O’Hagan...

ostatní
Ukázky

Víra, naděje a masakr

348 Kč
278 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 389 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 39 > >>