Nejprodávanější audioknihy - leden 2024
beletrie

Jan Werich (ne)známý - 20%
Na našem výběru zvukových záznamů s Janem Werichem představujeme málo známé, či téměř úplně neznámé nahrávky z let šedesátých, kdy Werich ukončil práci v divadle. Mnoho ze snímků, které v té době s Janem Werichem vznikly, dosáhlo nesmrtelné proslulosti.
beletrie
Ukázky

Jan Werich (ne)známý

69 Kč
55 Kč
Nejkrásnější české pohádky - 11%
Nejkrásnější české pohádky na třech CD.
beletrie

Nejkrásnější české pohádky

179 Kč
159 Kč
Pipi Dlouhá punčocha - 11%
Pipi má nevšední jméno, chování i vzezření a navíc bydlí sama bez rodičů v domku na okraji města. Přijměte spolu s jejími kamarády Anitou a Tomíkem pozvání k mnohým dobrodružstvím... Učinkují: Barbora Hrzánová, Kryštof Hádek, Rozita Erbanová a další...
beletrie

Pipi Dlouhá punčocha

224 Kč
199 Kč
Povídky a apokryfy - 20%
Povídky z jedné a druhé kapsy a Apokryfy patřily a stále patří k nejúspěšnějším knihám klasika české moderní prózy Karla Čapka. V šedesátých letech minulého století natočil Supraphon některé z povídek a aforismů s tehdy předními interprety.
beletrie
Ukázky

Povídky a apokryfy

139 Kč
111 Kč
Smrt krásných srnců - 20%
(2x)
Citlivě a s něžnou ironií vykreslená postava obchodního cestujícího Leo Poppera, velkého rybáře a fenomenálního mistra v prodeji výrobků "té slavné švédské firmy Elektrolux", vyvolala vřelý ohlas a vstoupila již do povědomí většiny z nás.
beletrie
Ukázky

Smrt krásných srnců

139 Kč
111 Kč
Švestka - 20%
Je to hra o stáří a její umělecká úroveň je bohužel poznamenaná i stářím jejího autora. Ale je to hra cenná právě tím, že v ní dramatik prozkoumal, jak se zralý věk podepíše na lidské duši, řeči a myšlenkové potenci..
beletrie
Ukázky

Švestka

139 Kč
111 Kč
To na tobě doschne - 20%
(2x)
Herec Jan Kraus a spisovatel Ivan Kraus čtou humorné povídky. Bratři Krausovi navázali na úspěšnou nahrávku "Číslo do nebe" a sešli se znovu společně na pódiu pražského divadla Viola.
beletrie
Ukázky

To na tobě doschne

149 Kč
119 Kč
Vinárna u pavouka - 6%
Zdeněk Svěrák, Jiří Šebánek a Karel Velebný ve známé nealkoholické vinárně.
beletrie
Ukázky

Vinárna u pavouka

195 Kč
183 Kč
15 případů Sherlocka Holmese - 6%
15 případů Sherlocka Holmese. V titulní roli vystupuje Svatopluk Beneš. V roli dr. Watsona uslyšíte Miloše Kopeckého, Jaromíra Spala, Jiřího Císlera a Jiřího Adamíru. Dále hrají: Fr. Filipovský, Vl. Ráž, J. Abrhám další...
beletrie
Ukázky

15 případů Sherlocka Holmese

195 Kč
183 Kč
Červený a černý
Slavný román, v němž Stendhal červenou barvou symbolizuje revoluci a černou barvou tmářství a despotismus. Čte Boris Rösner.
beletrie
Ukázky

Červený a černý

169 Kč
Zobrazuji 631 - 640 z 652 položek
<< < 1 .. 62 63 64 65 66 > >>