Nejprodávanější audioknihy - leden 2024
česká

Pan Kaplan má stále třídu rád
(2x)
Sestřih mimořádně úspěšného rozhlasového seriálu z roku 1993 podle knihy L. Rostena o půvabně humorných jazykových a jiných potížích žáků Večerní přípravné školy. Hrají Miroslav Donutil (Hyman Kaplan), Ladislav Lakomý (prof. Parkhil) a další…
česká

Pan Kaplan má stále třídu rád

296 Kč
Gilgameš
Slavný Epos o Gilgamešovi převyprávěl Vojtěch Zamarovský s respektem k úchvatným básnickým obrazům, dramatickým scénám a síle myšlenek.
česká
Ukázky

Gilgameš

288 Kč
Korespondence V + W
Více než třicet let 20. století v dopisech dvou kamarádů na život a na smrt. V celkem 561 dopisech se dva legendární klauni představují tak, jak je neznáme. Prožívají přes oceán všechny své pracovní úspěchy i nezdary a osobní tragédie.
česká

Korespondence V + W

899 Kč
Zapomenutý zločin
Případ, který před dvěma a půl staletími uzavřel Oldřich z Chlumu, znovu ožívá během vyšetřování vražd, jež vede Jiří Adam z Dobronína. Cosi tehdy zůstalo neobjasněno…
česká

Zapomenutý zločin

214 Kč
Náčelník
(3x)
Miloslav Nevrlý završuje devadesát let svého života v obdivuhodné fyzické i mentální kondici. V knižním rozhovoru rekapituluje své cesty a prožitky nad rámec toho, co o nich dosud napsal.
česká

Náčelník

448 Kč
Katův odkaz
Další díl Letopisů královské koruny, v němž Jiří Adam z Dobronína a jeho pomocník Petr rozplétají dávný příběh lásky a zrady. Kam zmizela žena berounského kata Adelheida?
česká

Katův odkaz

349 Kč
Nadace
(3x)
První díl šestidílného románového cyklu, považovaného za jedno z nejvýznamnějších děl světové science fiction.
česká

Nadace

314 Kč
Duna
(10x)
Dvakrát zfilmované kultovní dílo sci-fi vypráví o mocenských bojích uvnitř vesmírného Impéria, v nichž jde o ovládnutí pouštní planety Arrakis, zdroje vzácného koření poskytujícího uživateli mimořádné psychické schopnosti.
česká
Ukázky

Duna

349 Kč
Škola Malého stromu
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.
česká

Škola Malého stromu

269 Kč
Dvojdomek ve Vrahovicích
(1x)
Humoristický román, při kterém se výjimečně pobavíte, a zjistíte, jakým způsobem spolu jedni příbuzní taky dokáží žít.
česká
Ukázky

Dvojdomek ve Vrahovicích

359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 566 položek
1 2 3 .. 57 > >>