Nejprodávanější Kniha - leden 2024
atlasy a mapy

Atlas hub - 11%
Populárně-naučný průvodce vybranými druhy jedlých, nejedlých a jedovatých hub, které můžete v naší přírodě najít nejen v lesích, ale i na loukách či v parcích, a to po celý rok.
atlasy a mapy

Atlas hub

269 Kč
239 Kč
Bologna - Inspirace na cesty - 11%
První vydání průvodce do Bologni. Vydejte se poznávat krásy tohoto pohodového města. Památek, muzeí a uměleckých pokladů je tu nespočet. Co se týče lahůdek a delikates, nemá Bologna široko daleko konkurenci.
atlasy a mapy

Bologna - Inspirace na cesty

233 Kč
207 Kč
Poznáváme Austrálie - Lonely Planet
Austrálie je země, kde nejstarší kultury světa sdílejí rudě zbarvené pláně i nepředstavitelně modré moře s následnými vlnami nově příchozích z celého světa.
atlasy a mapy

Poznáváme Austrálie - Lonely Planet

269 Kč
Poznáváme Bretaň - Lonely Planet - 11%

Nekonečné střetávání moře s pevninou vytváří spolu s chvějícím se světlem oceánu pestrou směs neopakovatelných dojmů. Z tohoto kaleidoskopu nálad čerpá bretaňská krajina svou nevyčerpatelnou sílu.

Poznejte Bretaň stylově!

atlasy a mapy

Poznáváme Bretaň - Lonely Planet

539 Kč
479 Kč
Úchvatné evropské cyklistické trasy - 11%
(2x)
V této knize najdete popis 50 úžasných evropských tras - plus dalších 150 doporučených -, kterými vás Lonely Planet inspiruje k nekonečnému množství cyklistických dobrodružství od Bretaně po Balkán.
atlasy a mapy

Úchvatné evropské cyklistické trasy

629 Kč
559 Kč
Barcelona - 11%
Od Barri Gotic až po l’Eixample, od Montjuic po La Barceloneta, od Ravalu po Gracia, od Las Ramblas po park Güell, od Picassova muzea po Fundació Joan Miró – hlavní město Katalánska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.
atlasy a mapy

Barcelona

242 Kč
215 Kč
Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - 11%
(1x)
Hravá sbírka pozoruhodných zajímavostí ze světa zvířat.
atlasy a mapy
Ukázky

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

269 Kč
239 Kč
Jací jsou? - Japonci - 11%
Zábavný průvodce japonskou povahou. Poznejte povahu Japonců opravdu do hloubky. Seznamte se s jejich mentalitou neotřelou formou, vážně i humorně, s nadsázkou i pochopením.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Japonci

134 Kč
119 Kč
Norsko - Velký průvodce - 11%
Nový velký průvodce po Norsku. Nechte se zlákat a vydejte se objevovat Skandinávii. Kniha nabízí nejkrásnější místa, nejzajímavější města i dobrodružství, která zažijete jenom na severu.
atlasy a mapy

Norsko - Velký průvodce

711 Kč
632 Kč
Sevilla - Víkend - 11%
Nechte se inspirovat vzrušující atmosférou slunné Andalusie a vydejte se s námi za zážitky. Náš průvodce popisuje nejkrásnější místa, která byste neměli minout. Nabízí i tipy, kde se ubytovat, kde nakoupit nebo kam si zajít večer.
atlasy a mapy

Sevilla - Víkend

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 72 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>