Nejprodávanější tituly - leden 2024
alternativní medicína

Ájurvéda - Kompletní průvodce teorií a praxí - 11%
Díky této knize snadno pochopíte základní principy tělesné konstituce, různých onemocnění i příslušných léčebných metod. Základní principy ájurvédy jsou také poprvé ilustrovány inspirativními, esteticky ztvárněným obrazovým materiálem.
alternativní medicína

Ájurvéda - Kompletní průvodce teorií a praxí

449 Kč
399 Kč
Léčení bez chemie - 11%
Kniha přináší neobvyklý pohled na zdraví člověka a ještě neobvyklejší možnosti jeho léčení. Vychází z dlouholetých zkušeností zakladatele české onkologie MUDr. Miroslava Pekárka.
alternativní medicína

Léčení bez chemie

252 Kč
224 Kč
Léčení silou přírody
Andreas Michalsen, primář Immanuelovy nemocnice v Berlíně a profesor klinické přírodní medicíny v berlínské univerzitní nemocnici Charité, podrobil vědeckému průzkumu tradiční postupy, jako je léčba pijavicemi, pouštění žilou, jóga či půst.
alternativní medicína
Ukázky

Léčení silou přírody

89 Kč
Tělové svíce - 11%
Knihu ocení jak ti, kdo se chystají tělové nebo ušní svíce použít poprvé, tak i ti, kdo se s nimi už setkali a rádi by si rozšířili znalosti o jejich působení a použití.
alternativní medicína

Tělové svíce

242 Kč
215 Kč
Anatomie ducha - 11%
Kniha pojednává o energetické medicíně, přináší nový pohled na sedm center duchovní a fyzické síly v těle.
alternativní medicína

Anatomie ducha

322 Kč
286 Kč
Paracelsovo lékařství - 11%
Kniha se zabývá uměním léčení a jeho pojetím ve filosofii, astrologii, alchymii a terapii Paracelsa (1493 – 1541), jedné z nejvýznamnějších osobností historie lékařství.
alternativní medicína

Paracelsovo lékařství

719 Kč
639 Kč
Příběhy obyčejného uzdravení - 11%
(1x)
Kniha lékaře Jana Hnízdila je složená z příběhů lidí, kteří byli ochotní naslouchat, vzali svůj rozum do vlastní hrsti a uzdravili se, a doplněná rozhovory na téma komplexní medicíny.
alternativní medicína

Příběhy obyčejného uzdravení

242 Kč
215 Kč
Emoční kód - 11%
V Emočním kódu známý holistický lékař a přednášející Dr. Bradley Nelson zručně odhaluje vnitřní působení podvědomé mysli. Odhaluje, jak emočně vypjaté události z naší minulosti nás stále mohou pronásledovat ve formě „uvězněných emocí“.
alternativní medicína

Emoční kód

341 Kč
303 Kč
Život na živo - 11%
(1x)
Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe.
alternativní medicína

Život na živo

269 Kč
239 Kč
Receptář pátera F. Ferdy - 11%
Receptář fenomenálního českého léčitele a jasnovidce. Šířil se ručním opisováním mezi vděčnými pacienty tohoto legendárního léčitele. Praktická a jednoduchá příručka s abecedním uspořádáním.
alternativní medicína

Receptář pátera F. Ferdy

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 76 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>