Nejprodávanější tituly - leden 2024
alternativní medicína

Světlo lék budoucnosti - 11%
Kniha pojednává o využití světla při ošetřování nejrůznějších druhů rakoviny, deprese, stresu, problémů se zrakem, premenstruačního syndromu, sexuálních dysfunkcí, poruch učení a imunitního systému.
alternativní medicína

Světlo lék budoucnosti

171 Kč
152 Kč
Kniha čínského umění léčby - 11%
Použijte prastaré, cenné léčivé znalosti ze střední říše. Ústředním bodem tradiční čínské medicíny (TCM) – exaktní a systematické vědy a celostně orientované léčebné metody – je povzbuzování životní energie čchi.
alternativní medicína
Ukázky

Kniha čínského umění léčby

359 Kč
319 Kč
Magie kamenů - 20%

Kameny jsou nejen krásné, jsou i mocné a lidstvo provázejí od počátku existence. Potřebujete pomoc? Možná stačí jen dotknout se kamene... rukou i srdcem.

alternativní medicína
Ukázky

Magie kamenů

79 Kč
63 Kč
Minulými životy k uzdravení - 11%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
alternativní medicína

Minulými životy k uzdravení

179 Kč
159 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 11%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
alternativní medicína

Učebnice ájurvédy I.

608 Kč
540 Kč
Zdraví v ohrožení - 11%
(1x)
Kniha přináší velmi hořkou pravdu o průmyslově vyráběném rafinovaném cukru. Je určena lidem, kteří chtějí poznat všechny neblahé důsledky jeho konzumace, zbavit se svojí závislosti na něm a doslova tak zachránit svoje ohrožené zdraví.
alternativní medicína

Zdraví v ohrožení

224 Kč
199 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
alternativní medicína

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč
Proč se lidé neléčí a jak mohou - 11%
"Jako novinářka v Chicagu,“ vzpomíná autorka knihy, světově uznávaná průkopnice v oblasti energetické medicíny a lidského vědomí, „jsem kouřila, pila kávu po litrech, neměla žádný pohyb a vůbec jsem nevěnovala pozornost tomu, co jím.
alternativní medicína

Proč se lidé neléčí a jak mohou

251 Kč
223 Kč
Tao zdravého stravování - 11%
Kniha je vhodná nejen pro milovníky čínské kuchyně, ale zejména napomůže laikům rychle se v čínské kuchyni zorientovat a pochopit skladbu potravin s ohledem na jejich zdraví.
alternativní medicína

Tao zdravého stravování

269 Kč
239 Kč
Kraniosakrální biodynamika - 11%
Kniha srozumitelně zpřístupňuje poměrně složitý obor kraniosakrální terapie a zaměřuje se především na jeho duchovní rozměr a na práci s dynamickými silami a energiemi v těle.
alternativní medicína

Kraniosakrální biodynamika

356 Kč
316 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 76 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>