Nejprodávanější tituly - leden 2024
ženy

Odstřelovačky z II. světové války
V roce 1942, kdy si východní fronta vyžádala životy několika milionů sovětských vojáků, začala Rudá armáda do služby povolávat desítky tisíc žen, většinou ve věku kolem dvaceti let, aby pomohly bránit zemi proti nacistické invazi.
ženy

Odstřelovačky z II. světové války

179 Kč
Poslední rivalka Coco Chanel

Světu módy vládne v roce 1938 Paříž, ale té vládnou dvě královny...

Legendární rivalita Coco Chanel a Elsy Schiaparelli přinesla světu úchvatné módní kreace... a také výrazně ovlivnila mnoho životů.

ženy

Poslední rivalka Coco Chanel

179 Kč
První muž, který mě zradil, byl můj otec
(2x)
Otcovské zranění je tématem další knihy autorského tandemu Lucie Jandová a Dana Kaplanová. Po úspěšném bestselleru Temné matky a jejich dcery přicházejí s knihou, která se pouští do problematiky tíživých vztahů mezi dcerami a otci.
ženy

První muž, který mě zradil, byl můj otec

162 Kč
Život v utajení - 11%
(3x)
Autorka ve svých fascinujících pamětech vypráví o výcviku a nasazení v elitní jednotce CIA, o pronásledování nebezpečných mezinárodních teroristů, ale také o manželství a narození dcery během práce v utajení.
ženy

Život v utajení

296 Kč
263 Kč
Čchő Sunghui a An Songhui v Československu - 20%
Čchö Sunghui (v japonské výslovnosti Sai Šóki) je nejslavnější korejská tanečnice japonské koloniální éry, která zaujala svými performancemi takřka celý svět.
ženy
Ukázky

Čchő Sunghui a An Songhui v Československu

190 Kč
152 Kč
Dáma z dobré rodiny - 11%
Alva Smithová a její dvě sestry přijíždějí na konci 19. století do New Yorku. Po válce Severu proti Jihu jim nezůstalo nic jiného než dobré jméno.
ženy

Dáma z dobré rodiny

359 Kč
319 Kč
Krvavé jahody - 11%
(7x)
Krvavé jahody vypraví děsivé svědectví Věry Sosnarové deportované ve čtrnácti letech spolu s devítiletou sestrou Naďou a jejich ruskou matkou – petrohradskou emigrantkou Ljubou Mělkinovou – z Brna do Sovětského svazu.
ženy

Krvavé jahody

260 Kč
231 Kč
Moje milá smrti - 11%
Rok jsem sbírala odvahu. Rok jsem sbírala prožitky. Rok života po smrti mého milovaného manžela mi přinesl tolik krásných věcí, kolik jsem si nikdy nedokázala představit.
ženy

Moje milá smrti

405 Kč
360 Kč
Sběrná kniha - 11%
(6x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti. Režisérka vypráví o vlastní rodině i o zrodu nejslavnějších filmů.
ženy
Ukázky

Sběrná kniha

268 Kč
238 Kč
Vivienne Westwood - 20%
Živoucí legenda, královna módy a punku. První autorizovaný životopis módní ikony – všechno naplno, bez příkras, bez cenzury. Až na dřeň.
ženy
Ukázky

Vivienne Westwood

509 Kč
407 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 73 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>