Nejprodávanější tituly - leden 2024
hobby

Originální výtvarné  nápady pro děti i rodiče
Pokud rádi tvoříte s dětmi a ke svým výtvarným hrátkám s oblibou používáte běžně dostupné a finančně zcela nenáročné materiály, je tato kniha určena právě pro vás.
hobby

Originální výtvarné nápady pro děti i rodiče

161 Kč
Kresba a ilustrace - příručka pro výtvarníky
Pokud jste zatoužili zdokonalit se v kresbě, potom je tato příručka určena právě vám. Jedná se o praktický kurz kresby a ilustrace vhodný pro začátečníky i pokročilé. Najdete zde jasně rozfázovaná a snadno pochopitelná cvičení s ukázkami.
hobby

Kresba a ilustrace - příručka pro výtvarníky

359 Kč
O nožích
Kniha „O nožích nejen loveckých“ je určena všem lovcům, milovníkům nožů a jejich uživatelům. Kromě o historii nože se tu dozvíte o různých druzích nožů, o jejich mechanismech, používaných materiálech a způsobech výroby.
hobby

O nožích

352 Kč
Tkaní na rámu
Autorka v knize popisuje techniku výroby textilií, která je stará více, než několik tisíc let. Popsaná technika ručního tkaní je stále využívána nejen v rámci amatérských aktivit, ale též při tvorbě uměleckých předmětů.
hobby
Ukázky

Tkaní na rámu

254 Kč
Kytara
Základy hry na kytaru, a to až k úplnému zvládnutí nástroje. Přes 100 textů nejznámějších písní. Základy hudební teorie. Vhodná pro samouky i pro hudební školy.
hobby

Kytara

143 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
hobby
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
SAS - Příručka jak přežít
(1x)
Tato publikace vám umožní zvládnout jakoukoli situaci tak jako speciálně vycvičení vojáci jednotek SAS. Obsahuje rady z oblastí: strategie, tábornictví, výkladu map, první pomoci, předpovědi počasí, přežití na moři či při pochodu v horách a džungli.
hobby

SAS - Příručka jak přežít

314 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 77 položek
<< < 1 .. 6 7 8