Nejprodávanější tituly - leden 2024
atlasy a mapy

Bologna - Inspirace na cesty - 11%
První vydání průvodce do Bologni. Vydejte se poznávat krásy tohoto pohodového města. Památek, muzeí a uměleckých pokladů je tu nespočet. Co se týče lahůdek a delikates, nemá Bologna široko daleko konkurenci.
atlasy a mapy

Bologna - Inspirace na cesty

233 Kč
207 Kč
Jací jsou? - Číňané - 11%
Zábavný průvodce povahou Číňanů. Poznejte tento národ opravdu do hloubky. Seznamte se s jejich mentalitou neotřelou formou, s nadsázkou i pochopením. V knize se dočtete o jejich zvyklostech, zásadách a kultuře.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Číňané

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Němci - 11%
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Němci

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Portugalci - 11%
Nový zábavný průvodce povahou Španělů. Přečtěte si o jejich zvyklostech, zásadách, charakteru a temperamentu, abyste snadněji navázali kontakt. Dozvíte se, čím se baví, co je pro ně důležité, jak funguje rodina, byznys a společnost.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Portugalci

134 Kč
119 Kč
Poznáváme Austrálie - Lonely Planet
Austrálie je země, kde nejstarší kultury světa sdílejí rudě zbarvené pláně i nepředstavitelně modré moře s následnými vlnami nově příchozích z celého světa.
atlasy a mapy

Poznáváme Austrálie - Lonely Planet

269 Kč
Poznáváme Bretaň - Lonely Planet - 11%

Nekonečné střetávání moře s pevninou vytváří spolu s chvějícím se světlem oceánu pestrou směs neopakovatelných dojmů. Z tohoto kaleidoskopu nálad čerpá bretaňská krajina svou nevyčerpatelnou sílu.

Poznejte Bretaň stylově!

atlasy a mapy

Poznáváme Bretaň - Lonely Planet

539 Kč
479 Kč
Úchvatné evropské cyklistické trasy - 11%
(2x)
V této knize najdete popis 50 úžasných evropských tras - plus dalších 150 doporučených -, kterými vás Lonely Planet inspiruje k nekonečnému množství cyklistických dobrodružství od Bretaně po Balkán.
atlasy a mapy

Úchvatné evropské cyklistické trasy

629 Kč
559 Kč
Barcelona - 11%
Od Barri Gotic až po l’Eixample, od Montjuic po La Barceloneta, od Ravalu po Gracia, od Las Ramblas po park Güell, od Picassova muzea po Fundació Joan Miró – hlavní město Katalánska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.
atlasy a mapy

Barcelona

242 Kč
215 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
atlasy a mapy
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - 11%
(1x)
Hravá sbírka pozoruhodných zajímavostí ze světa zvířat.
atlasy a mapy
Ukázky

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 98 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>