Nejprodávanější knihy - leden 2024
cestopisy

Bez motoru Atlantikem - 11%
Jak náramně se malá plachetnice zmítá na oceánu, jak neuvěřitelně dokáže taková cesta změnit život, jak bojovat proti mořské nemoci, kdy se vkrádá ponorková nemoc, o tom všem se dočtete v této čtvrté knize cestovatele Petra Macourka.
cestopisy

Bez motoru Atlantikem

257 Kč
228 Kč
Ke štítům východu - 11%
První a zatím jediná ucelená kniha nejen v češtině, která pojednává o historii objevování a dobývání vrcholů v Asii mimo Himalájí. Dosud na toto téma nebyla publikována žádná kniha.
cestopisy

Ke štítům východu

351 Kč
312 Kč
S lyžemi na Kilimandžáro - 11%
Jedinečným, ale dnes už zapomenutým „zimním“ sportovním výkonem, se před 39 lety zapsal do historie Zdeněk Zerzáň ze Šumperka. V roce 1980 sjel jako první na světě na lyžích nejvyšší africkou horu Kilimandžáro z jejího nejvyššího bodu.
cestopisy

S lyžemi na Kilimandžáro

180 Kč
160 Kč
Za oponou války - 11%
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
cestopisy
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
238 Kč
Ztraceno beze stopy - 11%
Paul Gelder, edior magazínu Yachting Monthly, sepsal podle vyprávění svědků 30 neuvěřitelných příběhů o ztroskotání a potopení lodí kvůli špatnému počasí, bouřím, navigačním chybám, kolizím, rozbitým motorům, ohni anebo vyčerpání posádky.
cestopisy

Ztraceno beze stopy

287 Kč
255 Kč
Na ostrově pirátů - 11%
„Na ostrově pirátů“ je čtvrtou knihou edice „Plavby za dobrodružstvím“. Je plna příhod a zážitů z plavby z ostrůvku Taboga na proslulý ostrov pirátů – Isla del Coco. Je zajímavým pokračováním mé první sólo plavby kolem světa.
cestopisy

Na ostrově pirátů

441 Kč
392 Kč
Sbohem, condottiere. Deník cesty Simonetty Buonaccini - 11%
Kniha přináší vědeckou edici dosud nevydaného subjektivního cestopisu české meziválečné autorky Ludmily Bučanové, vystupující pod pseudonymem Simonetta Buonaccini (1893–1935).
cestopisy
Ukázky

Sbohem, condottiere. Deník cesty Simonetty Buonaccini

230 Kč
204 Kč
Schody do celého světa
Nové vydání první knihy Františka Ptáčka. Byla jednou jedna námořní loď a jeden námořník, který jí v této knize postavil imaginární pomník. Po patnácti letech je kniha znovu vydána, tak jak měla tehdy vypadat, s těmi lodními schody na knižní obálce.
cestopisy

Schody do celého světa

300 Kč
Poslední země - 11%
Kniha zachycuje zážitky autora z pobytu v Antarktidě.
cestopisy

Poslední země

212 Kč
188 Kč
Šest kontinentů - Příběhy z cest - 11%
Příběhy, postřehy a zajímavosti z cest po šesti kontinentech, doplněné emotivními snímky.
cestopisy

Šest kontinentů - Příběhy z cest

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 80 položek
<< < 1 .. 6 7 8