Nejprodávanější hry - leden 2024

Voltík II.
Stavebnice VOLTÍK II. je tvůrčí hračka pro děti od 10 let s mnoha možnostmi zapojení efektních elektronických modelů podle příručky nebo také podle svých znalostí. Stavebnice obsahuje vše pro stavbu 50 elektronických modelů bez pájení.

Voltík II.

908 Kč
Canasta
(1x)
Canasta je velice známá společenská hra, oblíbená napříč generacemi.Karty hrají rády děti, rodiče i prarodiče. Karty jsou skladné a vejdou se do každého batůžku či cestovní tašky. Na dovolené prší? Nevadí, zahrajte si karty a hned budete mít lepší náladu. Karty jsou uložené v uzavíratelné plastové krabičce. Rozměry balení 13 x 10 x 2 cm. Vhodné pro děti od 3 let.

Canasta

116 Kč
Fantom
Spletí uliček starého města se proplétá tajemný Fantom a uniká tak pětici detektivů, kteří jdou po jeho stopách. Podaří se jim nakonec Fantoma chytit do léčky? Bude Fantom svým pronásledovatelům až do konce unikat? Vše záleží na Vaší předvídavosti a hráčských schopnostech. Prožijte tedy naplno napínavé okamžiky spojené se vzrušujícími honičkami drožkou, tramvají nebo lodí... Vhodné pro děti od 6 let.

Fantom

359 Kč
Kouzelné čtení - minikniha Dinosaurus
Dinosauři žili na naší planetě před mnoha a mnoha miliony let. Jací vlastně byli? Velcí, hluční a věčně hladoví! V knížce se potkáš s tyranosaurem rexem a brontosaurem. Stačí ji jen otevřít a na chvilku se ocitneš s obrovskými tvory v pravěku.

Kouzelné čtení - minikniha Dinosaurus

206 Kč
Kouzelné čtení - Samolepková knížka Dinosauři
Jaký vlastně byl pravěk? A jak vypadali všichni ti velcí tvorové, kteří v něm žili? Pojďte se podívat, jak to na naší planetě mohlo kdysi vypadat. Upozornění: tento sešit funguje pouze s elektronickou Albi tužkou. Albi tužka není součástí knihy.

Kouzelné čtení - Samolepková knížka Dinosauři

251 Kč
Kouzelné čtení - Samolepková knížka Strašidla
Pojďte se podívat, jak to vypadá v ježibabí chýši nebo na strašidelném hradě. Upozornění: tento sešit funguje pouze s elektronickou Albi tužkou. Albi tužka není součástí tohoto balení.

Kouzelné čtení - Samolepková knížka Strašidla

251 Kč
Mariáš dvouhlavý
(1x)
Klasická karetní hra. 32 listů, dvojhohlavé . V plastové krabičce.

Mariáš dvouhlavý

62 Kč
Paměťovky - Podezřelá husa
Karetní série Paměťovky z edice chytrých her Mozkovna je chytrou volbou pro každého, kdo se chce zaměřit především na procvičení paměti a logického myšlení při řešení nezvyklých výzev.

Paměťovky - Podezřelá husa

299 Kč
Pexeso 3ks - Povolání 1, Zvyky a tradice, Dětský rok
Pexeso patří mezi nejoblíbenější dětské hry.

Pexeso 3ks - Povolání 1, Zvyky a tradice, Dětský rok

269 Kč
Pexeso Krtek
Pexeso z dřevěných kamenů o rozměrech 40x40x6 mm s veselými obrázky Krtka a jeho přátel. Hra pomáhá při procvičení soustředění a paměti. Výrobek splňuje požadavky EU na bezpečnost hraček a je vhodný pro děti od 3 let.

Pexeso Krtek

503 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 100 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>