Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
zdraví a životní styl

Veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví - 20%
Učebnice přináší aktuální informace a poznatky z oblasti ochrany zdraví, prevence nemocí, zdravého životního stylu a veřejného zdravotnictví České republiky (ČR) a Evropské unie (EU).
zdraví a životní styl
Ukázky

Veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví

254 Kč
203 Kč
Učebnice ájurvédy II. - 20%
Jádro ájurvédské praxe, tak jak nám ho představuje Dr. Lad, spočívá v pozorování každého momentu prostřednictvím plynulého, nepřerušovaného toku pozornosti, při němž nedochází k žádné projekci toho, co by mohlo nebo mělo být.
zdraví a životní styl
Ukázky

Učebnice ájurvédy II.

445 Kč
356 Kč
Trauma a paměť - 20%
(1x)
Trauma a paměť je neocenitelnou publikací pro terapeuty, kteří se chtějí zdokonalit ve své praxi, pro laiky, kteří chtějí lépe porozumět tomu, jak mysl a mozek uchovávají a rozřešují traumata.
zdraví a životní styl
Ukázky

Trauma a paměť

215 Kč
172 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Migréna - 20%
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
zdraví a životní styl
Ukázky

Migréna

222 Kč
178 Kč
Před-svědčování - 20%
Na rozdíl od Zbraní vlivu, které radí, jak se bránit manipulativním technikám, se autor nyní soustřeďuje na to, jak účinně ovlivňovat druhé, samozřejmě v etických mezích. A přináší zásadně nový, přitom vědecky podložený objev.
zdraví a životní styl
Ukázky

Před-svědčování

269 Kč
215 Kč
Jemným dotykem - 20%
Jemné doteky uvolňují napětí. Kraniosakrální terapie přispívá k budování pocitu důvěry a bezpečí a pomáhá vyrovnat se i s následky komplikovaného porodu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jemným dotykem

135 Kč
108 Kč
Lymfatické masáže - 20%
(1x)
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
zdraví a životní styl
Ukázky

Lymfatické masáže

186 Kč
149 Kč
Osm kusů brokátu - 20%
Tajemství starého čínského cvičení Osm kusů brokátu odhaluje autorka jedinečným způsobem s důrazem na historické souvislosti a léčivou sílu tohoto cvičení.
zdraví a životní styl
Ukázky

Osm kusů brokátu

129 Kč
103 Kč
Relaxační techniky pro tělo, dech a mysl - 20%
Člověk se od nepaměti zabývá tím, jak dobře žít. Jak dobře využít omezený čas, který je nám dán v rámci lidského života. Zároveň vnímáme, jak se vše neustále mění, jak je vše nestálé.
zdraví a životní styl
Ukázky

Relaxační techniky pro tělo, dech a mysl

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 104 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>