Nejprodávanější tituly - leden 2024
pedagogika, didaktika

Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
pedagogika, didaktika

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Vychovatelství - 11%
Tato publikace provede studenty i ostatní čtenáře teoretickými základy oboru VYCHOVATELSTVÍ.
pedagogika, didaktika

Vychovatelství

359 Kč
319 Kč
Myšlenkové mapy pro děti - Efektivní učení - 20%
Měli jste za to, že základy vzdělání tvoří jen čtení, psaní a počítání? Ve skutečnosti k nim patří i čtvrtá dovednost – opakování. Otravují vás rodiče s učením a zkouškami (a s účty za mobilní telefon a úklidem vašeho pokoje)?
pedagogika, didaktika
Ukázky

Myšlenkové mapy pro děti - Efektivní učení

189 Kč
151 Kč
Rozvoj sociálních dovedností u žáků na I. stupni základních škol
Práce se zabývá problematikou rozvoje sociálních dovedností u žáků na I. stupni základní školy. V souvislosti se změnami vzdělávací politiky v ČR a s nimi spojeným novým pojetím hlavních cílů je zjevný ústup od encyklopedických znalostí a memorování.
pedagogika, didaktika

Rozvoj sociálních dovedností u žáků na I. stupni základních škol

243 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Strukturované učení v praxi - 11%
V předkládané knize všichni zájemci o danou problematiku naleznou řadu námětů a praktických návodů, jak při výuce žáků s PAS v praxi postupovat. Určena je pro pedagogy, asistenty pedagogů, rodiče a další zainteresovanou veřejnost.
pedagogika, didaktika

Strukturované učení v praxi

216 Kč
192 Kč
Školní poradenství - 20%
Text poskytuje odborný pohled na témata, s nimiž se výchovný poradce v každodenní praxi setkává, a nabízí náměty na řešení problémů, se kterými se musí kompetentně vypořádávat.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Školní poradenství

305 Kč
244 Kč
Šimonovy pracovní listy 6 - 11%
Logopedická cvičení - soubor první, obsahuje dvacetdva pracovních listů k jedenácti hláskám. Některé listy a cvičení jsou zaměřeny na hlásky artikulačně jednoduché (M, P, B, V, F), jiné na artikulačně náročnější (C, S, Z, Č, Š, Ž).
pedagogika, didaktika

Šimonovy pracovní listy 6

125 Kč
111 Kč
Sociální pedagogika - 20%
Kniha se zaměřuje zejména na oblasti, jako je vliv prostředí a výchovy, sleduje dále rozmanitost výchovných vlivů jednotlivých sociálních prostředí a koncentruje se na některé činnosti, v nichž se realizuje sociálně pedagogická praxe.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Sociální pedagogika

254 Kč
203 Kč
Dítě s mentálním postižením ve škole - 20%
Monografie se komplexně zabývá edukací dětí s mentálním postižením, individuálními zvláštnostmi těchto dětí a věnuje se rovněž diagnostice, poradenství a možnostem sociální integrace.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Dítě s mentálním postižením ve škole

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 104 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>