Nejprodávanější tituly - únor 2024

Muži ve zbrani
(2x)
15. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
Ukázky

Muži ve zbrani

149 Kč
Neumělcům života
(6x)
Principem hry je, že všemu, co vytvoří, dá Bůh do vínku kus stvořitelských možností. Tvůrce tvoří tvůrce.

Neumělcům života

212 Kč
Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B1 (CCE B1)
(2x)
Publikace je určena všem zájemcům o Certifikovanou zkoušku z češtiny pro cizince na úrovni B1 (CCE–B1), kterou pořádá Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy v Praze (ÚJOP UK).
Ukázky

Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B1 (CCE B1)

130 Kč
Rádce pravého muže
(1x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
Ukázky

Rádce pravého muže

329 Kč
Vědomé milování
Kniha Pomalý sex představuje první knihu Diany Richardson, která se dostává do rukou českému čtenáři, o zcela novém pohledu na sexualitu, totiž knihu o vědomém milování.

Vědomé milování

254 Kč
Národní třída
(7x)
Klub osamělých rváčů. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku. Nový Rudiš zasáhne čtenáře přímo na solar. Inspirováno skutečnými událostmi.
Ukázky

Národní třída

266 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
Škola houslových etud I
Škola houslových etud je komplexní výukový materiál, který je výsledkem celoživotní práce houslisty a vynikajícího pedagoga Václava Krůčka.

Škola houslových etud I

338 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.

Jaro

254 Kč
Maus
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.

Maus

424 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100