Nejprodávanější Kniha - únor 2024
příběhy ze života

Hilda a Sofie - 11%
Sofie sní o jediném: stát se primabalerínou. Kvůli svému snu se odstěhuje od milující rodiny do neznámého města, kde nastoupí na výběrovou baletní školu. Dvě úplně odlišné holky = jedno velké přátelství!
příběhy ze života

Hilda a Sofie

242 Kč
215 Kč
Chlapec, pták a truhlář
(1x)
Kniha je určena všem – velkým, větším i největším – čtenářům, kteří mají rádi tajemné příběhy, špetku napětí, ždibec kouzel a ohromnou náruč odvahy a přátelství.
příběhy ze života
Ukázky

Chlapec, pták a truhlář

89 Kč
Malý princ - 11%
(4x)
Když opuštěný letec potká v africké poušti malého prince, netuší, co všechno mu setkání přinese.
příběhy ze života

Malý princ

539 Kč
479 Kč
Tymián z Oxary - 11%
(1x)
V knížkách je možné všechno. O tom se Justýna už brzy přesvědčí. Jednoho večera se v jejím pokoji objeví kluk se jménem vonícím po tymiánu a žádá ji o pomoc. A to, co se stane pak, je vážně jízda.....
příběhy ze života

Tymián z Oxary

268 Kč
238 Kč
Agent orbulátoru - 11%
Když se hodiny na londýnském Big Benu náhle zastaví, William tuší, že se děje něco mimořádného. Záhadná tajemství a zdánlivě neřešitelné šifry zavedou Williama Wentona do dalšího nebezpečného dobrodružství.
příběhy ze života

Agent orbulátoru

269 Kč
239 Kč
H2O a poklad šíleného oka - 11%
Dobrodružné sci-fi o klanu kamarádů, pidivzducholodi Abramis, gotické podzemní dráze a vyloupení Státní banky? To je nová kniha od Petra Stančíka a Galiny Miklínové.
příběhy ze života

H2O a poklad šíleného oka

269 Kč
239 Kč
Jak Hitler ukradl růžového králíčka - 11%
Představte si, že ve vaší rodné zemi se začíná všechno měnit. Pro některé lidi jsou tyhle změny smrtelně nebezpečné. A mezi ně patří i váš táta. Přesně tohle zažívá v roce 1933 malá Anna.
příběhy ze života
Ukázky

Jak Hitler ukradl růžového králíčka

214 Kč
190 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 11%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
příběhy ze života
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
278 Kč
Odhalená tajemství
Jsou tu vánoční prázdniny, Chris, Sára, Pat a Charles se cítí doma trochu osamělí. Tak rádi by už byli zase ve škole. Chris se svými kamarády založí společenstvo rebelů, které chce být ve všem nejlepší.
příběhy ze života

Odhalená tajemství

143 Kč
Rokovy výlety do historie - 11%
Kniha je zajímavou kombinací současnosti a minulosti. Jednou linií jsou kouzelné výlety hlavního hrdiny Roka do různých historických epoch, kdy se seznamuje se životem na dvorech nejslavnějších panovníků v dějinách...
příběhy ze života

Rokovy výlety do historie

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 107 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>