Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2024
medicína

Základy ošetřovatelství a ošetřovatelských postupů
Studium ošetřovatelství je nedílnou součástí přípravy na profesi zdravotnického záchranáře. V České republice legislativa umožňuje záchranářům pracovat jak v terénní péči, tak i na urgentních příjmech či anesteziologicko-resuscitačních odděleních....
medicína

Základy ošetřovatelství a ošetřovatelských postupů

179 Kč
Změna k lepšímu
Přehledně koncipovaná kniha byla původně psána pro ty, kdo sami usilují o změnu, a obsahuje četné sebeposuzovací nástroje, kazuistiky a příklady. Je však vhodná i pro ty, kdo v rámci své profese pracují s lidmi, kteří se potýkají s emočními problémy.
medicína

Změna k lepšímu

134 Kč
Proč? - 11%
České vydání vzpomínek Any Milić Peclové, manželky Oldřicha Pecla, českého právníka, podnikatele a člena protikomunistické opozice, který byl po únorovém převratu v procesu s Miladou Horákovou a dalšími v roce 1950 odsouzen k trestu smrti a popraven.
medicína

Proč?

324 Kč
288 Kč
Autoimunitní řešení - 11%
V knize Autoimunní řešení nabízí Dr. Amy Myers, uznávaná lékařka funkční medicíny, svůj lékařsky prokázáný přístup k prevenci široké škály zánětlivých souvisejících symptomů a onemocnění, včetně alergie, obezity, astma, kardiovaskulární choroby...
medicína

Autoimunitní řešení

377 Kč
335 Kč
Hollý Martin - O duši a sexu
Rozhovor s psychiatrem a sexuologem Martinem Hollým nahlíží do systému psychiatrické péče, jeho úskalí a nadcházejících proměn v podobě reformy psychiatrie, překonává mýty o psychických poruchách a představuje možnosti jejich léčení.
medicína
Ukázky

Hollý Martin - O duši a sexu

134 Kč
Jak předcházet rakovině a snižovat její riziko - 68%
I vy jste se s ní již setkali. Rakovina – „největší zabiják“ jednadvacátého století, záhadná a hrozivá nemoc, která je schopná člověka „vysát“ během několika měsíců. Cílem této knihy je poskytnout ty pravé zbraně všem, kteří chtějí bojovat.
medicína

Jak předcházet rakovině a snižovat její riziko

310 Kč
98 Kč
O čem se (ne)mluví - 11%
Příběhy mladých lidí s Downovým syndromem, ve kterých otevřeně vyjadřují své názory na lásku, přátelství, práci, manželství a intimní život, tedy na záležitosti, o nichž se ve společnosti běžně nemluví.
medicína

O čem se (ne)mluví

266 Kč
236 Kč
Postižení dutiny ústní a trávicího traktu onkologických pacientů - 11%

Monografie je primárně zaměřená na zpracování základních komplikací a postižení v oblasti dutiny ústní a je určena především pro zdravotníky v oboru onkologie a hematoonkologie.

medicína

Postižení dutiny ústní a trávicího traktu onkologických pacientů

302 Kč
269 Kč
Psychologie lži
Lze najít obecnou a šířeji akceptovatelnou definici lži? Můžeme obelhat sami sebe? Na tyto a další otázky hledá odborně podložené odpovědi ojedinělá a komplexní monografie věnovaná fenoménu lži.
medicína

Psychologie lži

287 Kč
Vývojová psychologie - 11%
Publikace podává srozumitelný výklad vývoje člověka napříč celým životním cyklem. Zachycuje proměny lidské psychiky a chování od početí a prenatálního života až po umírání a smrt.
medicína

Vývojová psychologie

755 Kč
671 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 140 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>