Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
psychologie

Public relations jako ovlivňování mínění - 20%
Nové, rozšířené vydání ojedinělé publikace je určeno zájemcům o oblast komunikace, manipulace, ovlivňování mínění a vytváření souhlasu - public relations. Kniha je určena zejména studentům komunikace a PR, pracovníkům v PR a marketingu, novinářům...
psychologie
Ukázky

Public relations jako ovlivňování mínění

253 Kč
202 Kč
Dramaterapie - 20%
edinečná publikace na českém trhu, která vychází už ve čtvrtém vydání, je nejen vynikajícím textem pro studenty psychologie, speciální pedagogiky a příbuzných oborů, ale i zajímavým nahlédnutím do jedné z technik arteterapie pro laickou veřejnost.
psychologie
Ukázky

Dramaterapie

310 Kč
248 Kč
Hlavu vzhůru - 20%
Tato kniha je určena všem, kdo bojují se špatnou náladou a stresem.
psychologie
Ukázky

Hlavu vzhůru

118 Kč
94 Kč
Interakční psychologický výcvik - 20%
(1x)
V přípravě pedagogů, psychologů a ostatních příbuzných oborů má interakční psychologický výcvik nezastupitelné místo. Orientuje se na rozvíjení sociálních dovedností i na prohlubování profesních kompetencí studentů.
psychologie
Ukázky

Interakční psychologický výcvik

212 Kč
170 Kč
Lidství - 20%
(1x)
Kniha navazuje na autorovo dílo Sociální mozek a je určena všem zájemcům o výsledky a směřování soudobé kognitivní a afektivní neurovědy - lékařům, psychologům, právníkům i filozofům.
psychologie
Ukázky

Lidství

189 Kč
151 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
psychologie
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Netrapte se po rozvodu - 20%
Je smutnou pravdou, že rozvod v moderní době postihuje čím dál tím víc rodin. To, co bylo ještě před několika desítkami let společností vnímáno jako opovrženíhodné či přímo nemožné, je dnes čímsi běžným.
psychologie
Ukázky

Netrapte se po rozvodu

186 Kč
149 Kč
Rodinná terapie - 20%
Doplněné a přepracované vydání úspěšné knihy propojuje výklad teorie s praktickými ukázkami rodinných příběhů a terapeutických problémů. Cílem je vysvětlit aplikaci teorie v konkrétních situacích.
psychologie
Ukázky

Rodinná terapie

339 Kč
271 Kč
Vedení a řízení lidských zdrojů - 20%
Vést, nebo řídit? To je otázka, kterou si často klade mnoho vedoucích pracovníků. Řídit můžete například auto či jiný dopravní prostředek. Lidi byste však měli především vést. A to je hlavním tématem knihy, kterou právě držíte v ruce.
psychologie
Ukázky

Vedení a řízení lidských zdrojů

144 Kč
115 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
psychologie
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 145 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>