Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
romány

Vůně španělských třešní
Po třech neúspěšných zásnubách Beti nutně potřebuje všechno hodit za hlavu a začít znova. A přesně na to jsou ideální sluncem zalité kopce jižního Španělska. Jenže všechno není jen sangria a siesta.
romány
Ukázky

Vůně španělských třešní

199 Kč
Dívka, žena, jiné - 20%
(1x)
Vítejte v Británii, jak ji ještě neznáte. Kniha Dívka, žena, jiné sleduje strhující osudy dvanácti britských žen na strastiplné pouti napříč uplynulým stoletím.
romány
Ukázky

Dívka, žena, jiné

289 Kč
231 Kč
Rome - 74%
(2x)
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
romány
Ukázky

Rome

151 Kč
39 Kč
Strom splněných přání - 20%
(1x)
Jane se podařilo prorazit jako investigativní novinářka. Její přítel Simon se ale nedokázal smířit s tím, že je úspěšná a práci se věnuje víc než jemu.
romány
Ukázky

Strom splněných přání

254 Kč
203 Kč
Síla dávných tajemství - 20%
Nový smysl života můžete najít nečekaně v historii vlastní rodiny. Dojemný příběh o nezdolné síle lásky, schopnosti překonávat překážky a důležitosti lidských snů od autorky bestselleru Trail of Broken Wings.
romány
Ukázky

Síla dávných tajemství

297 Kč
238 Kč
Tlustoprdka, no a co? - 20%
(1x)
Každá žena touží po lásce... Ale také po obdivu a uznání. A všechny ženy si lásku, obdiv a uznání zaslouží. Bez ohledu na věk nebo hmotnost. Své o tom vědí hlavní hrdinky příběhu o hledání cesty k mužům a jejich srdcím.
romány
Ukázky

Tlustoprdka, no a co?

209 Kč
167 Kč
A nad tím vším je slunce - 20%
Dobrodružný román z minulosti i téměř současnosti o horách, sobectví, lásce, nenávisti a pomstě. Není to občas úplně legrační, jak už to v životě bývá. V knize potkáte také starého známého „Profu“ ale celé je to úplně jiná historie.
romány
Ukázky

A nad tím vším je slunce

149 Kč
119 Kč
Dopis - 20%
(3x)
Román, který uchvátil miliony čtenářek po celém světě. Příběh, který nám připomíná, že i v naší nejtemnější chvíli stále hoří plamínky naděje.
romány
Ukázky

Dopis

297 Kč
238 Kč
Nevěsta ze zámoří
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
Den kobylek - 20%
(1x)
Den kobylek je Westův poslední a vrcholný román vydaný roku 1939. Odehrává se v Hollywoodu, v samém srdci velkovýrobny amerických snů.
romány
Ukázky

Den kobylek

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 142 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>