Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
osobní rozvoj

Logické myšlení - 20%
Kniha pro bystré čtenáře přináší 50 cvičení, rébusů a hlavolamů, kterými si procvičíte své logické myšlení - vyřešíte matoucí problémy, získáte sebevědomí ve stresových situacích a naučíte se věci dobře promyslet.
osobní rozvoj
Ukázky

Logické myšlení

110 Kč
88 Kč
Public relations jako ovlivňování mínění - 20%
Nové, rozšířené vydání ojedinělé publikace je určeno zájemcům o oblast komunikace, manipulace, ovlivňování mínění a vytváření souhlasu - public relations. Kniha je určena zejména studentům komunikace a PR, pracovníkům v PR a marketingu, novinářům...
osobní rozvoj
Ukázky

Public relations jako ovlivňování mínění

253 Kč
202 Kč
Soustředění
(6x)
Skvělá, praktická a inspirativní kniha Leo Babauty, jehož krédem je životní minimalismus. Naučte se znovu něco, co jste kdysi uměli od přírody: soustředit se a žít.
osobní rozvoj
Ukázky

Soustředění

154 Kč
Šetři se, Einsteine! - 20%
(8x)
Inspirativní a zábavná kniha vás provede technikami, které vám pomohou obnovit netušenou kapacitu vaší paměti. Po přečtení této knihy už nikdy nebudete tupě stát před ledničkou a ptát se sami sebe, pro co jste to vlastně šli.
osobní rozvoj
Ukázky

Šetři se, Einsteine!

199 Kč
159 Kč
Hlavu vzhůru - 20%
Tato kniha je určena všem, kdo bojují se špatnou náladou a stresem.
osobní rozvoj
Ukázky

Hlavu vzhůru

118 Kč
94 Kč
Lidství - 20%
(1x)
Kniha navazuje na autorovo dílo Sociální mozek a je určena všem zájemcům o výsledky a směřování soudobé kognitivní a afektivní neurovědy - lékařům, psychologům, právníkům i filozofům.
osobní rozvoj
Ukázky

Lidství

189 Kč
151 Kč
Redakční práce - 20%
(1x)
Seznamte se se základy redakčních prací: naučte se spolu s námi, jak přistupovat k cizímu, ale i vlastnímu textu a jak jej připravit k publikování. Přinášíme vám návodný popis činnosti redaktora (editora) v knižním nakladatelství i v periodickém tisku.
osobní rozvoj
Ukázky

Redakční práce

237 Kč
190 Kč
Netrapte se po rozvodu - 20%
Je smutnou pravdou, že rozvod v moderní době postihuje čím dál tím víc rodin. To, co bylo ještě před několika desítkami let společností vnímáno jako opovrženíhodné či přímo nemožné, je dnes čímsi běžným.
osobní rozvoj
Ukázky

Netrapte se po rozvodu

186 Kč
149 Kč
Vedení a řízení lidských zdrojů - 20%
Vést, nebo řídit? To je otázka, kterou si často klade mnoho vedoucích pracovníků. Řídit můžete například auto či jiný dopravní prostředek. Lidi byste však měli především vést. A to je hlavním tématem knihy, kterou právě držíte v ruce.
osobní rozvoj
Ukázky

Vedení a řízení lidských zdrojů

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 182 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>