Nejprodávanější Kniha - únor 2024
druhý stupeň

Nicky & Věra - 11%
(2x)
Nová kniha Petra Síse vypráví skutečný příběh o holocaustu, který by neměl být zapomenut. Mladý Angličan Nicholas „Nicky“ Winton se v roce 1939 podílel na záchraně dětí a jejich převozu vlaky z Prahy do Londýna.
druhý stupeň
Ukázky

Nicky & Věra

356 Kč
316 Kč
Divné děti a smutná kočka - 11%
(1x)
Na tohle prázdninové dobrodružství nezapomenete. Mila s Petrem jsou pořád divní a pořád se spolu kamarádí. Poslední týden prázdnin tráví s Milinými rodiči na chalupě na venkově, kde se seznámí s dětmi od sousedů.
druhý stupeň
Ukázky

Divné děti a smutná kočka

449 Kč
399 Kč
My děti ze stanice ZOO - 11%
(1x)
Nové vydání slavné knihy. Na základě zpovědi zachycené na magnetofonových páscích zpracovali Kai Hermann a Horst Rieck autentický životní příběh německé narkomanky Christiany F.
druhý stupeň

My děti ze stanice ZOO

314 Kč
279 Kč
Pravěký svět Zdeňka Buriana - Kniha 2 - 11%
Mostra pravěku ožívají na obrazech a ilustracích Zdeňka Buriana! Druhý svazek trilogie shrnující Burianovu tvorbu inspirovanou pravěkým světem.
druhý stupeň
Ukázky

Pravěký svět Zdeňka Buriana - Kniha 2

2 249 Kč
1 999 Kč
Mojenka - 11%
(4x)
Všichni jsme propojení — stromy, houby, zvířata i lidé.
druhý stupeň

Mojenka

359 Kč
319 Kč
Město pro každého - 11%
(2x)
Město je fascinující lidský vynález, který se stal domovem pro většinu obyvatel naší planety. Jak ale pochopit něco tak složitého a přitom křehkého, jako je město? Manuál urbanisty začátečníka ti přiblíží, jak tato velká lidská mraveniště fungují.
druhý stupeň
Ukázky

Město pro každého

536 Kč
476 Kč
Jaro - 6%
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
druhý stupeň

Jaro

239 Kč
224 Kč
Deník malého poseroutky 18 - Škola na odstřel - 11%
Agent: Greg Heffley. Mise: Zachránit školu! Pro Grega Heffleyho zatím škola nebyla právě procházkou růžovým sadem. Když tedy hrozí uzavření rozpadající se budovy, nijak zvlášť ho to netrápí
druhý stupeň

Deník malého poseroutky 18 - Škola na odstřel

224 Kč
199 Kč
Teď. Než dočteš tuto větu, narodí se na Zemi 21 dětí - 11%
(1x)
Knížka o čase. O tom, jak se proměňuje jeho vnímání. Co trvá dlouho a co krátce. Co chceme stihnout a co většinu života děláme. Co to je čas pro žraloka, jepici nebo zeměkouli. Knížka o uvědomování si, které se vždycky děje TEĎ, a o tom jak neplýtvat
druhý stupeň
Ukázky

Teď. Než dočteš tuto větu, narodí se na Zemi 21 dětí

446 Kč
396 Kč
Za pět minut zvoní - 11%
Sbírka young adult příběhů ze školních lavic. Několik známých českých autorů a autorek, jakými jsou například Kateřina Šardická, Michaela Merglová, Eva a Klára Pospíšilovy nebo Aleš Novotný, vám připomene radosti i strasti povinné školní docházky.
druhý stupeň

Za pět minut zvoní

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 179 položek
1 2 3 .. 18 > >>