Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2024
neobyčejné osudy

Připraven sloužit - 11%
(1x)
Otevřený, zábavný i dojemný rozhovor novinářky Renaty Kalenské s Karlem Schwarzenbergem. Předmluvu napsala slovenská prezidentka Zuzana Čaputová.
neobyčejné osudy

Připraven sloužit

359 Kč
319 Kč
Šumavská legenda Emil Kintzl - 11%
(3x)
Emil Kintzl očima svých přátel a spoluautora cyklu Zmizelá Šumava. Emil Kintzl na Šumavě strávil celý život a neúnavně sbíral příběhy míst, která se už ztratila z mapy.
neobyčejné osudy
Ukázky

Šumavská legenda Emil Kintzl

359 Kč
319 Kč
Náčelník - 11%
(3x)
Miloslav Nevrlý završuje devadesát let svého života v obdivuhodné fyzické i mentální kondici. V knižním rozhovoru rekapituluje své cesty a prožitky nad rámec toho, co o nich dosud napsal.
neobyčejné osudy

Náčelník

448 Kč
398 Kč
Hořím - 11%
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.
neobyčejné osudy

Hořím

395 Kč
351 Kč
Mezi nebem a pacientem
(4x)
Při jeho práci jde o vteřiny. Během nich se musí rozhodnout, vytěsnit emoce a často si i sáhnout na dno. Lékař letecké záchranky Marek Dvořák takové situace zažívá denně a teď i vás vezme do světa, o kterém snil už jako malý kluk.
neobyčejné osudy

Mezi nebem a pacientem

350 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 11%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
neobyčejné osudy

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

323 Kč
287 Kč
Dokud není konec - 11%
Pro jedny velký hrdina, pro druhé chladnokrevný zločinec. V českých novodobých dějinách patrně nelze nalézt další postavu vzbuzující tak rozporuplné názory a vášně.
neobyčejné osudy
Ukázky

Dokud není konec

495 Kč
440 Kč
Dopisy a dokumenty - 11%
(1x)
Milena Jesenská (1896–1944) se prosadila zejména jako novinářka, od začátku dvacátých let přispívala svými sloupky a fejetony do Národních listů, Lidových novin...
neobyčejné osudy

Dopisy a dokumenty

333 Kč
296 Kč
Šťastně až na věky - 11%
Co s sebou přináší žití v polyamorii? Může být dlouhodobý milenecký poměr šťastný? Jak snadno se člověk stane závislým na internetové seznamce? A jde mít trvalý vztah a zároveň další sexuální partnery? Velmi intimní rozhovory v časosběrném dokumentu.
neobyčejné osudy

Šťastně až na věky

386 Kč
343 Kč
Lidi od kolotoče - 11%
(2x)
Paralelní svět, stát ve státě, Vatikán světských… Koupit si lístek na kolotoč je snadné, získat od světských rozhovor, nebo s nimi dokonce vyjet na štaci naopak téměř nemožné.
neobyčejné osudy

Lidi od kolotoče

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 144 položek
1 2 3 .. 15 > >>