Nejprodávanější knihy - únor 2024
kočky

Kočkám chutná kaviár
Autoři vás znovu zavedou do malé jihočeské vísky Poněšice, kde žijí se svými kočkami, a kromě toho, že nahlédnete do jejich soukromí, najdete ve vyprávění plném humoru vedle lidských receptů i recepty ryze kočičí.
kočky

Kočkám chutná kaviár

198 Kč
Kočky
: Kniha vychází z autorčiných letitých zkušeností koček. Jejich chov je krásný, ale i nákladný koníček. V této knize se dočtete základní a důležité údaje o jejich chovu, krmení, nemocech i o základech genetiky. V závěru knihy je přehled plemen koček.
kočky

Kočky

260 Kč
Co má kočka na mysli
Kočky dokážou plánovat a vytvořit si představu o tom, co přijde.
kočky

Co má kočka na mysli

269 Kč
Kočky
Další z řady zábavných atlasů pro celou rodinu, tentokrát o kočkách. Zajímá vás, jestli kočka vždycky dopadne na všechny čtyři? A k čemu přesně má své vousky? Nahlédněte dovnitř a přečtěte si o kočkách všechno, co byste jen mohli chtít vědět.
kočky

Kočky

224 Kč
Moje kočky, cizí kočky a já
Co kočky cítí? Znají humor? Na co myslí? Jak mám svou kočku rozmazlovat a komunikovat s ní? A jsou naši pokojoví tygři jasnovidci?
kočky

Moje kočky, cizí kočky a já

269 Kč
Inteligentní kočka
Kočky jsou nezávislá zvířata se zvláštními povahovými rysy. Mohou být hravé i odměřené, komunikují s námi, ale svým specifickým způsobem a často je jasné, že nestojí o naši společnost.
kočky

Inteligentní kočka

269 Kč
Kotě
Televizi můžete klidně vypnout. Koťata jsou lepší než nejzábavnější show, zvědavější než kterýkoli detektiv a okouzlující víc než kterákoli celebrita. Vpředou se člověku do srdce a omotají si ho kolem svých sametových tlapek.
kočky

Kotě

143 Kč